reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Iwon - u nas Alinka jak ma czas to ogląda albo Disney Junior, albo teraz ma odblokowane Nick Jr. i Cbeebees.
Kubę najbardziej interesuje Klub przyjaciół Myszki Miki i Klinika dla Pluszaków - tylko ze względu na piosenki, bo tak na razie gobajki nie interesuja, tylko muzyka (tancerz mały z niego rośnie). Jak słyszy rytmiczna muzykę to zaraz zaczyna - najpierw ruch ręką jakby miała w ręce puszke z np. piaskiem i nia grzechotał. Najlepiej, że w kościele jak ksiadz zaintonował "Baranku Boży..." to Kuba tez zaczął rączką "tańczyć".

A tak w ogóle to Kuba wreszcie sam CHODZI!!!!!!! OOO!!!

reklama
Aylin - zobaczę u nas za spodenkami -czy ewentualnie jak będą porządne i w dobrym stanie, to mogą być używane??

Maćku - sorki, karnego chętnie przyjmę byle nie kaktusa jak to wczoraj Iwon napisała....

S bajek nie ogląda, bo nie ustoi tyle w miejscu:-D

Niespodzianka jak tylko na brodzie to ja bym pierwsze co ślinę podejrzewała:tak:

katrina w takim razie gratulacje dla Kubusia!!! i widzę, że taki sam z niego tancerz jak z mojeog S :) kilka nutek a on już się buja:-D

katrina super!!! Moja też Klub Przyjaciół Myszki Miki i Zou oraz Klinikę dla Pluszaków. Poza tym jest fanem Baby TV, gdzie wg mnie lecą nudne bajki, ale świetne piosenki:D:D

niespodzianka mojej teraz już nie wychodzą, ale jak była mniejsza to od śliny zawsze miała krostki. Rewelacyjny jest na to krem Bioderma ABCderm Peri-Oral do skóry wokół ust dla niemowląt. Dałam 35zł, ale krosty zniknęły błyskawicznie: http://solidna-apteka.pl/bioderma_abcderm_perioral_krem_skora_wokol_ust_40ml

ja nie piszczam mlodemu bajek :p czasem piosenke jakas na kompie <kaczuszki albo boogie woogie albo cztery slonie> zafascynowany bo sa dzieci

co do ciuszkow my mamy wszystko po kuzynach Nikosia... kupilam pare bodziakow ... ze smyka udaly sie moze ze trzy reszta na szmaty sie nadaje ... a teraz kupilam w lidlu ale jeszcze nie uzywalam zobaczymy

zdrowka dla tych mniejszych i wiekszych :)

Alijenka
co do inhalatora to my mamy taki z apteki SOHO AMINEB, glosny troche ale Nikos sie nigdy nie bal i dawal sobie inhalowac :) i koszt ok 100

Niespodzianka moj ma za kazdym razem cos na brodzie jak mu zeby ida bo przygruyza i wiecej sie slini i rozne rzeczy do dzioba wklasa a rak co 5 sekund nie da sie czyscic :|

Alijenka - inhalator MicroLife, jak za tą cenę (ok.130) daje radę. Zdrówka dla Nataszki

Bajek nie puszczam Mateuszowi, ale nawet jak Adrian ogląda to za bardzo zainteresowany nie jest:-)
Co do ciuszków mam mnóstwo po Adrianie( itak kupuje nowe:zawstydzona/y:) i nowych i używanych. Lubuje sie w Coccodrillo i Lidlowskich -jedne i drugie noszą sie świetnie i są praktycznie nie do zdarcia:-D Ostatnio szerokim łukiem omijam H&M ( tylko kurtki dają radę) - zeszmacił sie. CA nie mam porównania,ale mi nawet leży. A z uzywanych Next - najlepszy, ile dzieci by nie chodziło w tych ciuchach wyglądają dobrze.

Aaaaaa no i oczywiście (co widać) odzyskałam komputer, niestety wszystko co na nim było przepadło
:wściekła/y:

Iwon - jakie kropki????:szok: Zart - specjalnie tak zrobiłam ( zamiast enterka), bo coś sie popzrestawialo i calego mojego posta w jednym ciągu wyświetliło

Ostatnia edycja:
Andzia wszystko przepadło? my mamy nakaz umieszczania dokumentów na dyskach zewn, każdy ma swój katalog i nic nie ginie

reklama
Witam, chyba nie muszę mówić, ze jestem zła:angry:od 2 tyg. czekam na wózek i codziennie słyszę jutro będzie :/ dziś miał być między 11-13tą :/ a miałam jechać do urzędu :baffled:z kasą to samo, ma być dziś, ale dziś już powiedziałam, ze za ten miesiąc chcę mieć 30tego!! Do tego urwał mi się kran w kuchni i trzeba jechać po nowy :/ to w skórcie co u nas.

Aga - to faktycznie kiepska organizacja. Ty sie babo pozbądź oporów i ruszaj z mlodym na basen ;-)
Ciekawe czy byś nie miała oporów wyglądając tak:
1335984314-hf3N35.jpg
aga to poszukamy razem. Jak znajdziesz coś fajnego i niedrogiego daj znać i na odwrót:)

Wpadłam w zakupoholizm!!! Aylin teraz ja buszuje po allegro! Bosche wole zakupić używany ciuch gap, carters lub old navy niż w tej samej cenie nowy ze Smyka czy Tesco! Mam dość, kolejne bodziaki z tego pierwszego nadają się na szmaty do kurzu (porozciągane), a dwie bluzy F&F do śmieci - jedna cała zmechacona, a druga jakaś skurczona i rozciągnięta! Mam po obecnie 14 letniej siostrze ciuchy GAP i inne z USA i jeszcze kolejne dzieci będą w tym chodzić...
Szukam dalej zajęć :) chciałabym coś ala rytmika, ze sportem razem :)

Nie mam z tym żadnych problemów, Kubuś super współpracuje.

mamy ten komplet gryzaków z Nuby i tam była tez szczoteczka: Szczoteczka do zębów, gryzaki NUBY
Mamy ten sam zestaw i A wsadza tylko odwrotną stroną szczoteczki :/ może bolą go dziąsła:confused::confused:

c.d.n dzieci śpią więc lecę prasować.

Załączniki

• 1335984314-hf3N35.jpg
    1335984314-hf3N35.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 60
Do góry