reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej :)

No muszę się pochwalić, sorrki :sorry2::-p Dzisiaj znowu obyło się bez jedzenia pomiędzy 22.30 a 8 :-) Poszłam za ciosem i nakarmiłam go po 22. Około 4 obudził się i trochę musiałam go polulać, dać mu kilka łyków wody. Ale pokręcił się, powiercił i zasnął :rofl: Tak więc myślę, że chyba jest gotowy do pożegnania nocnej konsumpcji. A co za tym idzie jest szansa, że będę się jednak wysypiać do pracy ;-)

Pamka mój też lubi jak go całuję po ciałku, "pierdzę" mu w szyję czy brzuch :-D Lubi też głaskanie i gilgotanie ;-)

Zaza i jak tam próby ograniczenia UU?

Rysica
mój M. jest przeciwieństwem Twojego - wszystko robi energicznie, czasem mnie to wręcz wkurza, zwłaszcza kiedy nie pozwala mi dokończyć myśli czy zdania próbując zgadnąć, co chcę powiedzieć :baffled:

Aylin
te przespane nocki, to wynik podawania bardziej konkretnego jedzenia w ciągu dnia. Teraz UU to w zasadzie bardziej takie popijanie między posiłkami, bo mały nawet jak zje, to za godzinę potrafi wypić flaszkę mm. I niestety niechętnie już je UU. Muszę coraz częściej odciągać i podawać mu w butli, bo mi się zastoje robią :baffled:

Muńka u mnie z UU podobnie, mały pocmoka chwilę i zaraz się odrywa. To nie to samo, co kiedyś, gdy potrafił wisieć na mnie godzinami :sorry2:
Ja też bardziej lubię prezenty dla dzieci, niż dla siebie :tak: no i fajnie, że mężuś się spisał z opieką nad małą, nie ma to jak samotne wypady :cool2:

reklama
Witajcie:-)

Pytanie: dlaczego moje przeziębienie nie chce mi przejść? Pomimo antybiotyku! No dlaczego!??

Gocha śpi, Pe pakuje prezenty, ja idę posmarować obdarty nos:-(

W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany,
życzymy zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta
kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi

Zdrowych, pogodnych i rodzinnych świąt!!!!!!!!!!!!!!!

Iwon na razie to on nie chce ani cyca ani butli, chyba żyje miłością do taty, który ku jego zdziwieniu nie poszedł dziś do pracy:-D a tak serio to chcę go odstawić bardzo powoli, na razie chcę wyeliminować drugie karmienie po przebudzeniu i karmienie po kąpieli (to już dawno zrobiłam w sumie) na rzecz MM a po świętach trzeci posiłek będzie obiadkiem
trochę żałuję, że nie zaczęłam miesiąc temu, bo bym już sobie normalnie pojadła na święta a tak będę jeść barszcz:-(

MsMickey na obeschnięty nosek najlepsza do smarowania wazelina :tak: zdrówka dla Ciebie!!!!!!

Wpadlam zyczyc

Wesolych Swiat pelnych spokoju i milosci

Kurcze mialam siedziec na bb, nadrabiac i pisac, a nie wiedzialam w co rece wlozyc. Nigdy wiecej Wigilii u mnie ;) Maz jak na zlosc wyszedl do sklepu zamiast zajac sie mlodym, bo nie mozemy zyc bez mopa parowego :dry: Na szczescie wszystko juz ugotowane. Zostaly mi podlogi do ogarniecia, no i ja sama do ogarniecia (z tym chyba najwiecej roboty ;) )

Wszystkim chorowitkom zycze zdrowka i jeszcze wiecej zdrowka.

Zabkow gratuluje jak rowniez przespanych nocek.

@ wspolczuje, oby przeszly bezbolesnie.

reklama
Do góry