reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

nawet ten sam kolor? ja od początku chciałam własnie twilight, zamówiłam go, wyszłam ze sklepu i szła babka z takim samym tylko w kolorze raven, wróciłam zmienić ale już się nie dało:-( a powiedz mi ile zapłaciłaś bo co sklep to inna cena. zastanawia mnie tylko w tym wózku to czym sie różni model 2009 a 2010 ? kolorami czy czmś jeszcze bo w tym sklepie w którym go kupiłam nie mieli go akurat i boje sie zeby mi jakiegos starego modelu nie wcisneli ale popatrzyłam w necie i niczym sie nie różnią te wózki oprócz kolorów!

Oj ja kupiłam używany o kolorystyce podobnej do obecnej chili. Mój to pewnie jest z 2008 roku jeśli nie starszy ale z wyglądu to się praktycznie nie różni od tego. Jego wadą jest to że niema przekładanej rączki, ale pewnie podczas użytkowania znajdę jeszcze inne wady :-) ale mam nadzieję że będzie ich mniej od zalet.

ewela masz rację tyle czasu zajęło nam wybranie, że powinnyśmy być wszystkie zadowolone :-)

reklama
Kupiliśmy!!! Wreszcie... Espiro Atlantic. Bardzo fajny, w zestawie Gondolka, spacerówka, fotelik, śpiworek, pokrowiec na deszcz, torba z przewijakiem. Dokładnie ten kolor co na zdjęciu :) Jedyny minus to nie przekładana rączka, ale poradzi się ;) jak się spisze później to się też okaże w trakcie
Atlantic - 05 Ocean - kpl - 500.jpg

Ita85 co do dziur w dętkach to już kiedyś pisałam że można wlać do dętki specjalnego płynu i będzie po kłopocie nie będą się dziurawić (jak mąż wstanie to się go spytam jak to coś się nazywa) my tego płynu używamy do dętek w sprzęcie sadowniczym więc to konkretna rzecz.

a widzisz dobrze wiedzieć że coś takiego jest:tak::tak: ae nie dostrzegłam czy napisałaś już nazwę tego płynu?jakby co to powtórz proszę:-D:-):-D

no ja tez jeszcze nie mam, ma dopiero dojsc :-) ,ale jak cos to sie złozymy wszystkie na taka z pompowanym kołem jak chciałaś :-D

A ten brat to kiedy ma przyjechać? Wysłałby ci ta forsę i bys sobie zakupiła sama ,a nie tak musisz czekac ;-)

no ja tez jeszcze nie mam, ma dopiero dojsc :-) ,ale jak cos to sie złozymy wszystkie na taka z pompowanym kołem jak chciałaś :-D

A ten brat to kiedy ma przyjechać? Wysłałby ci ta forsę i bys sobie zakupiła sama ,a nie tak musisz czekac ;-)
O będzie chrzesnym także mówi, że chciałby mieć udział w zakupie wózka....ja mu mówię, że bedzie miał prawie cały udział;)
Ale chyba coś takiego zamówię;)
WÓZEK CONECO CHAMELEON + FOTELIK+GRATISY (1029749122) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Hej :-)

A ja Wam się pochwale swoim wózeczkiem. Łatwiej było kupic samochód niż pojazd dla małej :-), bo w wiadomo w każdym sklepie chwalą coś innego.
U nas decyzja padla na x-landera, a jeśli okaze się ze nam nie pasuje to go sprzedamy i kupimy jakoś spacerówkę. Ale na razie mi się bardzo podoba, a to najważniejsze :-D
Też zamówiłam x-landera, tyle że kolorek zielony. Narazie czeka w sklepie na odbiór:-)

Do góry