reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

Lena może to tak na zdjęciu wygląda ale w tym cameleone rączka wydaje mi się strasznie krótka:sorry: trzeba mieć długie rece żeby wygodnie prowadzić ten wózek.
Gdybym miała wybierac to zdecydowałabym się na JEDO :tak:

reklama
Podobał mi sie ten model który kupiła Zdec-Ania ratuj jaki to model jest!!!!!!!!

Mam 4DS, dokładnie ten kolor FYN 4DS Jedo WERSJA SPECJALNA CZARNY STELAŻ 177 (1038933864) - Aukcje internetowe Allegro. Tylko stelaż standardowy szary.
Kupiłam go używanego, miałam pokrowiec na nóżki w wersji spacerowej, ale nie wiem czy jest tutaj w zestawie.
Osobiście nie podoba mi się model Vedi.
A jeżeli lena chciałabyś coś na paskach to możesz jeszcze popatrzeć na ROAN-y, moja bratowa sobie go zachwalała;)
Ale dobra już nic nie mieszam:pP

No pokrowiec na nozki jest potrzebny, ja bede musiala sobie kupic caly spiworek, bo mały zmarznie,ale maluchy moga do 6miesiaca jezdzic w gondoli, wiec w najgorsza zimę bedziemy przesadzac nasze dzieciaczki w spacerowke.

hmmm ciężki wybór;)

Lena gdybym ja miała wybierać to wybrałabym właśnie ten model o którym napisała Ania.
To naprawde dobry wózek i dobrze wyposażony i myśle ze bylibyście z mezem zadowoleni z niego :tak:
Jeśli miałabym patrzeć na cene to zdecydowałabym się na Tako Jumpera,no ale decyzja nalezy do Was.

Lena gdybym ja miała wybierać to wybrałabym właśnie ten model o którym napisała Ania.
To naprawde dobry wózek i dobrze wyposażony i myśle ze bylibyście z mezem zadowoleni z niego :tak:
Jeśli miałabym patrzeć na cene to zdecydowałabym się na Tako Jumpera,no ale decyzja nalezy do Was.
Mojemu mężowi bardzo sie podoba Tako Jumper ale mi nie podchodzą kółka;)
I widzisz zawsze coś;(Ahhhhh....

reklama
ewela przesadzanie z gondoli do wózka też pewnie będzie zależeć od "rozmiarów" dziecka. Z tego co wiem to wiele mam przesadza dzieci do spacerówki, kiedy już po prostu nie mieszczą się do gondoli:)
Plusem Jedo jest to że gondola jest naprawdę bardzo duża:) Moja koleżanka jak wzięliśmy jej "małego" miał 8-miesięcy, ważył prawie 10kg, więc grubasek:p Mówiła że u niej do gondoli (a ma espiro atlantic) już się nie mieścił, a do mojego wszedł bez problemu i jeszcze było trochę miejsca:)

Do góry