reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

reklama
Ewela28 - fajnie że już wreszcie pojazd w domu, też rozważałam quinny, podobała mi się jakość materiałów z jakich są zrobione, a ta wyściółka w środku gondoli to super milusia jest:-)
Lena - bardzo podobny do tej bexy, a bexie nic nie brakowało, zwrotny, funkcjonalny, tylko co do koloru to raczej nie umiała bym się zdecydować, jakieś bardzo pstrokate:-)A ten co się już prawie zdecydowałaś ma fajniejsze kolorki i też konkretnie wygląda.

Lena calkiem fajny ten wózek choć nie znam tej firmy.
Na filmiku prezentuje sie całkiem dobrze.
A jak wyglada dostęp do czesci zamiennych w razie czego i jak z naprawami gwarancyjnymi?

Właśnie muszę napisać maila bo rzeczywiście nie pomyślałam o tym;)

Ewela28 - fajnie że już wreszcie pojazd w domu, też rozważałam quinny, podobała mi się jakość materiałów z jakich są zrobione, a ta wyściółka w środku gondoli to super milusia jest:-)
Lena - bardzo podobny do tej bexy, a bexie nic nie brakowało, zwrotny, funkcjonalny, tylko co do koloru to raczej nie umiała bym się zdecydować, jakieś bardzo pstrokate:-)A ten co się już prawie zdecydowałaś ma fajniejsze kolorki i też konkretnie wygląda.

Mam nadzieję, że sie sprawdzi;)

ja tez mam quinny buzz 3 tylko jasniejszy niebieski i tez kupilam uzywawieny w super stanie, jeszcze na gwarancji. Jestem zdania ze po co tyle kasy wydawac jak mozna miec to samo za pół ceny. szczególnie ze ten wózek bede gdzies miała do 2 lat a potem i tak kupie pewnie spacerówke, tak miałam z córcia. Troszke sie tylko martwie o te 3 kola bo takim mercedesem jeszcze nie jezdzilam i nie wiem jak sie prowadzi. Chyba pora go złożyc i wypróbować.

No racja wlasnie tym bardziej,ze one sa strasznie drogie. Ja tez pierwszy raz na 3 kołach, no zobaczymy jak bedzie sie jezdzilo. :-)

Lena - super ten wozek , bardzo mi sie podoba :-) Jesli chodzi o części to napewno u tego sprzedawcy sa dostepne,bo on ma kontakt z hurtownikiem, wiec nie ma co sie bac.

Z tą Bexą to ja namieszałam, bo mają te same stelaże co ten Q12 Leny. Właściwie to chyba się różnią tapicerką i szczegółami, a tak to identyczne.

reklama
Do góry