reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cztery kółka dla malucha :)

A do nas nareszcie dotarła nasza bryka:-) Póki co jestem zachwycona:-D Choć i przez te różowe okulary pewne mankamenty widzę:sorry2:... no choćby to, że nie da się nim bujać góra-dół, tylko na boki. Ale na szczęście, część z Waszych ostrzeżeń się nie sprawdziła - gondola absolutnie nie lata na wertepach, wózek nie jest specjalnie ciężki, wszystko obsługuje się prosto i płynnie, więc przynajmniej narazie jestem happy:-D a co będzie dalej to czas pokaże. My wybraliśmy kolor taki jak na zdjęciu a do tego w zestawie był fotelik Maxi-Cosi, kolor wybraliśmy tez taki jaki jest na fotce.
xlander.jpgroasted_brown.jpg
Natomiast poczytałam że sporo z Was upodobało sobie Tako Jumpera. Prawdę mówiąc aż do wizji lokalnej był to tez i mój typ. Jednak na żywo okazało się że mocowanie gondoli pozostawia bardzo wiele do życzenia, więc kochane przy zakupie zwróćcie na to uwagę, bo w naszym przypadku to był właśnie powód rezygnacji z tego wózka.

reklama
A do nas nareszcie dotarła nasza bryka:-) Póki co jestem zachwycona:-D Choć i przez te różowe okulary pewne mankamenty widzę:sorry2:... no choćby to, że nie da się nim bujać góra-dół, tylko na boki. Ale na szczęście, część z Waszych ostrzeżeń się nie sprawdziła - gondola absolutnie nie lata na wertepach, wózek nie jest specjalnie ciężki, wszystko obsługuje się prosto i płynnie, więc przynajmniej narazie jestem happy:-D a co będzie dalej to czas pokaże. My wybraliśmy kolor taki jak na zdjęciu a do tego w zestawie był fotelik Maxi-Cosi, kolor wybraliśmy tez taki jaki jest na fotce.
Zobacz załącznik 247536Zobacz załącznik 247537
Natomiast poczytałam że sporo z Was upodobało sobie Tako Jumpera. Prawdę mówiąc aż do wizji lokalnej był to tez i mój typ. Jednak na żywo okazało się że mocowanie gondoli pozostawia bardzo wiele do życzenia, więc kochane przy zakupie zwróćcie na to uwagę, bo w naszym przypadku to był właśnie powód rezygnacji z tego wózka.
Mój mąż tak bardzo chciał TAKO JUMPERA:)Ale jednak pozostało na moim;)Ale ten Twój całkiem wizualnie bardzo fajny@!!!

My własnie kupiliśmy wczoraj tako jumpera oglądałam go dużo razy, składałam, rozkładałam i wydał mi się sympatyczny:-)i dlatego taka a nie inna decyzja - ale jak wiadomo wszystko okaze sie w uzytkowaniu:-)

My własnie kupiliśmy wczoraj tako jumpera oglądałam go dużo razy, składałam, rozkładałam i wydał mi się sympatyczny:-)i dlatego taka a nie inna decyzja - ale jak wiadomo wszystko okaze sie w uzytkowaniu:-)

my tez mamy Tako Jumpera X i nam nie podoba wózeczek w całej okazałości:)

Anik79 pisze:
My własnie kupiliśmy wczoraj tako jumpera oglądałam go dużo razy, składałam, rozkładałam i wydał mi się sympatyczny:biggrin2:i dlatego taka a nie inna decyzja - ale jak wiadomo wszystko okaze sie w uzytkowaniu:biggrin2:
A mocowanie gondoli masz na takie dwa białe małe klipsy??? Bo my widzieliśmy takie właśnie i małż przy próbie wyjęcia gondoli ze stelaża nieomal szału nie dostał, bo jak rozpiął jednego klipsa i brał się za rozpięcie drugiego to gondola z powrotem wskakiwała w tego pierwszego i tak w kółko. Jak mu się wreszcie udało, to cała gondola poleciała do tyłu, bo obiema rękoma trzymał za klipsy a nie za gondolę. No więc jak ja sobie wyobraziłam że w tej gondoli jest Jaga to aż mnie ciarki przeszły. Ale może mówimy o innym modelu (Jumper X), albo po prostu my trafiliśmy na jakiś taki dziwny egzemplarz. No i jest tez opcja taka że jesteśmy kompletnymi kołkami i nawet prostego wózka nie potrafimy obsłużyć jak trza...:-D:-D:-DTak czy owak stanęło na tym co jest, bo tu obsługa jest jak dla debili i to mi się podoba;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 247536Zobacz załącznik 247537
Oooooo ja będę miała dokładnie taki sam wózeczek, nawet kolor się zgadza:-D

reklama
Do góry