reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery kółka dla malucha :)

ja mam mamas&papas,kosztowala niecala stowe.
parasolka,z budka,oparcie rozkaldane,ale kosz to jakas masakra:D folia przeciwdeszczowa sie tylko miesci

reklama
dziewczynki, potrzebuje bardzo lekka i poreczna spacerówke, ktora sie latwo sklada, zeby sobie jezdzila w samochodzie i zebym mogla z Kubusiem w kadzej chwili wyskoczyc np na jakies zakupy,
(spacerówka, ktora byla w komplece z gondola jest taka wieeelka ledwie sie w aucie miesci, ciezka i trudna do złozenia), prosze o jakies info,

dziewczynki, potrzebuje bardzo lekka i poreczna spacerówke, ktora sie latwo sklada, zeby sobie jezdzila w samochodzie i zebym mogla z Kubusiem w kadzej chwili wyskoczyc np na jakies zakupy,
(spacerówka, ktora byla w komplece z gondola jest taka wieeelka ledwie sie w aucie miesci, ciezka i trudna do złozenia), prosze o jakies info,
a cena gra role? my mamy maclarena i sklada sie jednym palcem :)

My się wozimy Inglesiną Trip - bez problemu mogę wyciągnąć i rozłożyć/złożyć wózek trzymając mojego klocuszka na rękach. Jest lekki (około 6kg), zwrotny no i wygodny dla malucha. My kupiliśmy używany i daliśmy około 300zł, ale nowe też nie są z tych najdroższych (500-600zł). Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni, nawet tatuś chociaż należy do tych wyższych i nie wszystkie spacerówki mu pasowały (kopał wózek nawet idąc normalnym spacerowym krokiem:/ )

ja mam mamas&papas,kosztowala niecala stowe.
parasolka,z budka,oparcie rozkaldane,ale kosz to jakas masakra:D folia przeciwdeszczowa sie tylko miesci

Jaka wersję masz? Ja mam mamas&papas beat buggy i uważam, że kosz na zakupy jak w spacerówkę parasolkę jest super.
Zresztą nie tylko koszt, ma regulowany podnóżek, siedzisko płynnie regulowane do pozycji niemalże płaskiej, leżącej, składa się rewelacyjnie i waży ok 7 kg :)
Za używamy w stanie idealnym, nie wiem czy w ogóle był na zewnątrz prowadzony bo kółka to nówka, dałam 127 zł :)

Jaka wersję masz? Ja mam mamas&papas beat buggy i uważam, że kosz na zakupy jak w spacerówkę parasolkę jest super.
Zresztą nie tylko koszt, ma regulowany podnóżek, siedzisko płynnie regulowane do pozycji niemalże płaskiej, leżącej, składa się rewelacyjnie i waży ok 7 kg :)
Za używamy w stanie idealnym, nie wiem czy w ogóle był na zewnątrz prowadzony bo kółka to nówka, dałam 127 zł :)

Pokaż jaka??

Zakupilismy w końcu spacerówkę. Jest to x-lander x-run. Na wsi sprawdza się rewelacyjnie. Jest bardzo lekki w prowadzeniu (masa ok.11 kg, więc dość ciężki by go po schodach nosić), bardzo stabilny na każdym podłożu. Po piasku ,w lesie, na kamiennych drogach, po trawie...prowadzi się rewelacyjnie. Polecam.Czy ktoś z Was ma Maclarena tego , który waży 3.9 kg? (volvo)

reklama
Cześć mamuśki!
Jestem mamą listopadową 2010 :) Mam pytanie to tych , które mają wózki quinny buzz lub maxi cosi mura.. Macie może parasolki do Waszych wózków ? Orginalne są okropnie drogie, ale może udało Wam się dopasować jakieś inne ? Ja sprawdzałam w sklepie 3 rożne uniwersalne , ale niestety , żadna nie podeszła. Jak macie jakieś sprawdzone to proszę podeślijcie link :)
Pozdrawiam serdecznie!!!

Do góry