reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta Maluszków

Rety laski po tym co piszecie o piciu z psich wodopoji, czy jedzeniu karmy jestem jeszcze bardzoej przerazona hahahaha.
Do tego, ze psie wlosy wyciagam juz z Polki buzki przywyklam juz teraz, ale ten wyzszy stopien wtajemniczenia z podjadaniem psu jedzenia troche bedzie mnie kosztowal :-D

reklama
Katik- przynajmniej jesteś uprzedzona i wiesz, co Was może spotkać:-D... mi z Kubą do głowy podobne atrakcje nie przyszły... I się potem zdziwiłam, szczególnie jak robił za smakosza kulek... wiem jedno: kocie są smaczniejsze :-D

Katik- przynajmniej jesteś uprzedzona i wiesz, co Was może spotkać:-D... mi z Kubą do głowy podobne atrakcje nie przyszły... I się potem zdziwiłam, szczególnie jak robił za smakosza kulek... wiem jedno: kocie są smaczniejsze :-D

Dokładnie kocie najsmaczniejsze:) A Mateuszek uwielbiał ziemię z doniczek ciekawe co bedzie lubić Helenka?

...tylko co mi po tym jak ja kiedyś zastałam jak zpełzła z maty i podłogę lizała...:szok::-D

Hahaha a ja sie przejmuje jak moja lezy na naszym lozku i zjada przescieradlo :-D:-D:-D

Linka z wodą wkleiłam, bo pamiętam, że ktoś pytał, tylko nie pamiętam kto - moje dzieci piją zwykła przegotowaną kranówkę (bez filtrów, bo nie posiadamy) albo nie przegotowaną Cisowiankę. Tzn. mania pije, bo Nelka ze 2 razy raczyła coś poza cycusiem spróbować...

Moja dostaje mleko modyfikowane na nieprzegotowanej Cisowiance. Mam tylko obawy czy aby nie za duzo tam mineralow - no wiecie, czy sie nie bedzie cos ukladzie moczowym odkladac? :baffled:

:-D Taaaaaaaaaa i pamiętac trzeba że te żarcie dla zwierzaków jest poddane baaaardzo restrykcyjnym zasadom produkcji. ;-) przynajmniej tak twierdzą. A tak na marginesie powiem wam że mąż był pomagać przy jakimś komponencie w pewnej firmie produkującej m.in. płatki śniadaniowe i żarcie dla psów... i to i to robi się na tej samej maszynie bez zmieniania produkcji... zmienia się tylko dodatki smakowe... więc jak dodają czekolady to sa płatki śniadaniowe a jak czegoś mięsopodobnego to zardzie dla psów...:shocked2::cool:

Grunt to nie trafic na pierwsza partie po zmianie produkcji :-D:-D:-D

o ja takie rzeczy piszecie
a moja córcia codziennie na śnaidanko płatki nestle wsuwa
nie odmówie jej tego bo to prócz kakao jedyna forma mleka którą ona toleruje

Natalka dzisiaj dostała paczkę z Hippa (słoiczek z jabłuszkami, mleczko, łyżeczkę, kremik, zniżki do rossmana na produkty hipp i różne broszurki o żywieniu) i aż mnie kusi żeby podać jej te jabłuszka ale chyba się powstrzymam do ukończenia 4 m-cy i zacznę od marchewki i ziemniaczka

Natalka dzisiaj dostała paczkę z Hippa (słoiczek z jabłuszkami, mleczko, łyżeczkę, kremik, zniżki do rossmana na produkty hipp i różne broszurki o żywieniu) i aż mnie kusi żeby podać jej te jabłuszka ale chyba się powstrzymam do ukończenia 4 m-cy i zacznę od marchewki i ziemniaczka

Helenka dostała ten sam zestaw wczoraj:)

a jak taki prezencik zdobyć??

reklama
Do góry