Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W ciagu godziny!!! Daje slowo,myslalam,ze tam rozniose dom.. a ona na to "no ale przynajmniej grzeczna byla"
Dodam,ze moje dziecko wtedy to istny aniol... wiec cos mi sie zdaje,ze dala jej "na wszelki wypadek".... I tak oto powstal zakaz dawania slodyczy "na wciaz" do odwolania,bez mojej zgody... A Nati wtedy z 1,5 roku miala...........
A ja wczoraj ogladalam co prawda kawalek,ale cos wychwycilam, program na tvn style Doroty Wellman... jak wypowiadal sie jeden ojciec na temat otylosci swojego syna.. w 3 mc wazyl 10 kg, a jako 3 latek 50... wiec nie mysle,ze jest obsesja... a synka interesowalo jak jadl zupke,czy jak zje to bedzie drugie danie... I ponoc pomogla Superniania.. eh zaluje,ze nie obejrzalam calosc...jednak po tym programie... mysle,ze MOZNA PRZEKARMIC DZIECI! Wygladal straaasznie ten 3 latek-a ponoc byl na samym cycku dlugo i tez tak tyl caly czas... Na szczescie juz dobrze wyglada... mam nadzieje,ze bedzie powtorka bo ciekawi mnie jak zwalczyli te nadwage..
aa i dodam,ze urodzil sie z mala waga urodzeniowa... jakos w normie,albo nieco ponizej,kurcze nie pamietam dobrze.. ale na pewno nie jak moja Kinia 4 kg! Hehe