post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Amen:-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurcze mój mały tak sobie upodobał łyżeczke, że juz mleka z butli nie chce ciągnąćdzis musiałam mu mleko podawac łyżeczka bo inaczej nie chciał
mam ndzieje ze to tylko taki skok rozwojowy bo jestesny w 24 tygodniu
![]()

liiiwiia a to nie jest tak że lepiej jak maluch z łyżeczki je a zamiast butli może kubeczek ? Bo słyszłam że czasami są problemy z przejściem z butli właśnie na kubek :-)
więc już sama nie wiem jak to jest z nim a raczej z jego wagą.Powiedziała że żadnych kleików ryżowych nie moge mu dawać soczków też nie do odwołania.Więc jak narazie jesteśmy tylko na mleku słoiczkach i zupkach od czasu do czasu.Wcześniej jak mu się nie dawało jeść co 2 godz to był kosmos w domu.Pół koloni u mnie zapewne słyszało że mój syn jest głodny
A teraz je 150ml co 3 godzinki w dzień.Między tymi porcjami mleka daje mu słoiczek,albo je obiad razem ze mną.Ostatni posiłek przed snem Oli zjada albo o 21 albo o23 w zależności od zmęczenia mojego synka,a później po przebudzeniu się i też nie zawsze odrazu.Czasmi nawet muszę go ,,zapraszać,,do jedzenia.