Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
liviiaaa ja napisalam o swoim przypadku, ze nie chorowal itp;-) nie napisalam ze wszyscy tak maja;-) jasne, ze nie ma reguly karmienie cycem czy nie;-)

a wiecie co jest dla mnie najfajniejsze, że juz niedługo bo czas szybko zleci maluchy będą jadły z nami,
nasze szkraby tak szybko juz rosna ,ze nawet sie nie obejrzymy a juz beda jadly co my 

;-)jejku jejku ;-)A mi nie chodzilo o twoja wypowiedz ;-) tylko tam wczesniej ktos pisal cos takiego
A co do selera to nie uczula wam dzieciaczkow ?? bo synkowi mojej sasiadki wyskoczyly czerwone krostki i poszla do lekarza to pierwsze pytanie bylo czy jadl seler. no i faktycznie mu podawala ten seler.
A mi nie chodzilo o twoja wypowiedz ;-) tylko tam wczesniej ktos pisal cos takiego
A co do selera to nie uczula wam dzieciaczkow ?? bo synkowi mojej sasiadki wyskoczyly czerwone krostki i poszla do lekarza to pierwsze pytanie bylo czy jadl seler. no i faktycznie mu podawala ten seler.
Dzis moze zaczniemy od marchewki z ziemniaczkiem zobaczymy co to z tego wyjdzie i chyba troszke maselka sie do gotowania dodaje tak?? zeby witaminki nie wychodzily tak czy cos takiego
AAaa i tak jeszce z innej beczki zapytam bo mnie kolezanka prosila ( ma 7 msc synka) i nie wie od kiedy mozna dziecku juz drobic widelcem jedzonko tak zeby juz male kawaleczki byly a nie papka ???

tez tak slyszalamSzyszunka wywar z mięsa jest silnym alergenem dlatego gotuje sie mięsko osobno

marchewka z ziemniaczkiem ale to dobre bylo nawet zjadlam reszte po Michale
smakowalo mu ale mial trudnosci z przelykaniem i dlawil sie mimo ze to papka to taka jakas "tepa " byla bo ze sloiczka bardziej sliska i latwiej bylo lykac w koncu dodalam troche ze sloiczka i zjadl ;-)