reklama

Dieta naszych dzieci

My po debiucie jedzeniowym. Igoś dostał marcheweczkę. Bardzo pięknie jadł z łyżeczki:-D "Już" dwa dni jemy. Ale z to pojawił się nowy problem. Igoś nie chce prawego cycusia!!! Wczoraj w ciągu dnia był problerm i dzisiaj to samo. W nocy natomiast nie było problemu. Ja nic takiego nie jadłam. CO jest??:szok:

Wy dolewacie do warzyw ta wode co sie w niej gotuja czy miksujecie same warzywa ??

zależy jaka papka ci wychodzi ale raczej dolewać

reklama
Liiviia ja dodaję zawsze wody tej z jarzyn, bo za gęste wychodzi.
MagdaCha Jak miałam zap. piersi, to z tej właśnie Gaba nie chciała jeść, chyba gorzej jej leciało. Teraz też jak w którejś piersi mniej mleka, to szybko woła o drugą, a w nocy jej to nie przeszkadza:tak:

Ja dzis ugotowalam marchew i skrzydelko z kyrczaka, potem brzyt brzyt i czeka, az Adi to wszama:-D:-Dale o dziwo nie wyszlo mi geste-moze za bardzo rozgatowalam marchew, ale dobrze bo nie musialam dolewac ani wody ani wywaru;-)

Dzis Michalkowi zupka nie podeszla :sorry: a zrobilam rzadsza zeby sie tak nie dlawil :sorry: wogole nie hcial polykac trzymal wszystko w buzi a na koniec wypluwal :sorry: chyba bede mu mieszac pol na pol ze sloiczkiem :sorry:

ja ostatnio wypróbowałam (by sprawdzić czy alergii nei ma) jarzynową z kurczakiem hippa, ale małej nie podeszło :no:
w sumie i dobrze będzie na "roślinkach" jechała ;-)tak więc na tapecie tylko marchewka, owocków nie lubi szpinaczek czasami no i uwielbia kaszki :-)
ale jak na razie podstawa to mój cysio hehehe

My dopiero zaczęliśmy wprowadzać nowości bo mały alergik i mieliśmy czekać nawet do skończenia 6 m-ca ale nie wytrzymałam. Dostał marchewkę z Hipp'a i radość ogromna, alergii brak a nawet skóra się ładniejsza zrobiła ,tyle że zauważyłam że on ją chyba nie do końca trawi bo kupki marchewkowe i teraz nie wiem czy jednak nie za wcześnie wprowadziłam.....
new_down.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry