reklama

Dieta naszych dzieci

reklama
hmm.ja zaczne od dziś.Wiecie co stwierdzam że żeby nie te forum to byłabym nie poinformowana wogle o takich sprawach jak żywienie dziecka rozwój itp

Dokładnie:) Niby i mama i teściowa dużo wiedzą ale...mama urodziła ostatnie dziecko 20 lat temu a teściowa 25 lat temu.BB jak dla mnie jest takim lekkim przewodnikiem :)

a ja powiem wam ,że mam mieszane uczucia co do mojego nałogu zagladania tutaj , mam wrażenie ,że jestem bardziej zestresowana wszystkim niż przy pierwszym dziecku, wtedy robiłam wszystko intuicyjnie a teraz wszytko sprawdzam jak powinnam zrobic ,czy robię dobrze. No ale uzalezniłam sie od was i juz za późno

reklama
Haha ja tez :) Przy pierwszym nie dosc ,ze intuicyjnie,to wg takiej ksiazeczki Bobovita co sie dostaje ze szpitala i wg gazet typu "Mamo to ja". A tu sie dowiedzialam,ze gluten juz wprowadzac ,pol lyzeczki kaszki manny... No cos,jak tak mowia lekarze to chyba maja racje. Gdyby nie BB nie ugotowalabym dzis tej kaszki, zwlaszcza po tym jak byla u nas doktorka jakas dietetyczka i mowila o diecie niemowlat i wprowadzaniu pokarmow,to oczywiscie gluten duzo pozniej,jak sie nie myle okolo 9 mc... i nawet mam ksiazeczke taka angielska i ulotki i tu wszedzie tak pisze. A W Pl juz... i tak sie waham jeszcze ,zastanawiam,ale kasze manne ugotowalam dzis haha :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry