ja daje albo to albo toc
A teraz mam takie pytanko czy dajecie jednego dnia obiadek z dwoch dan czyli zupka i jakies ziemniaczki pozniej ?? czy albo to albo to ??
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja daje albo to albo toc
A teraz mam takie pytanko czy dajecie jednego dnia obiadek z dwoch dan czyli zupka i jakies ziemniaczki pozniej ?? czy albo to albo to ??
;-)Tak maly jest na butli i to od poczatku byl dokarmiany. I wlasnei u nas ostatnio twarde kupki a nawet czasem wogole nie zrobi i tak wlasnie myslalam ze moze od kleiku ...
Co do kaszek to na razie tylko z bobovity podawalam. Najbardziej mu posmakowala Smaczny sen z brzoskwiniami , poza tym dawalam bananowa malinowa i brzoskwiniowa ale teraz mu sie cos odmienilo i dzis z trudem mu wciskalam teraz woli ten kleik![]()

az mi go czasem szkoda
strasznie sie teraz patrzy jak ktos je prezy rece i macha nogami tak jakby chcial mi cos zabrac a do tego te smieszne miny ustami jakby smakowal :-)hehe u mnie tak samo lapie mi za lyzeczke i sama chce do buzi wsadzic ale zanim trafi to juz cala buzka usmarowanaA moja Kinia z jedzenia najbardziej jest zachwycona lyzeczkaProbuje ja zlapac hehe