O kurcze DZIKIDZIK - teraz tak czytam to az gęsią skórkę mam... oj mam nadzieję, że już Maji dziś będzie lepiej... bo ta Smecta to paskudztwo błehhh
ale najważniejsze żeby pomogło i za to trzymam kciukasy a Majuli wirtualne buzaki w piętuszki:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luczynko ja to wciąż mówię że Ty to zawsze tyle hałasu narobisza ja co pomysle to napisze...kilka razy nawet niektore dziewczyny sie na mnei wkurzaly o to
Nika to jest prawda, ze dziecko za bardzo pobudzone niemoże zasnąć.Czytałam wczoraj, że często u niemowlaka tak jest, że nadmiar wrażeń z dnia, grające i świecące zabawki i to, że coraz więcej dziecko rozumie sprawia, że nie może zasnąć