Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)

mija własnie ja jej daję przed spaniem 240ml mleka z kaszką!!Lucy w twoim przypadku może gdybys dała mleka z kaszką zamiast herbaty o 23 mała spałaby ci dłużej bo miałaby pełniejszy brzuszek.Moja dziś o dziwo noc bez wiercenia,mleko z biszkoptem o 18 80ml, i usneła .PO21 mleko z kaszką 100ml i usneła.i przed 3 120ml.Mimo tych mało przespanych nocy niewyobrażam sobie żeby miała spac z kim innym niż z nami w pokoju.Np.z teściową.
więc głodna chyba nie jest, zreszta nie wiem może spróbuję;-)
Teraz i tak zrobił postępy bo zasypia 20- 21 a nie 24. Ze spaniem to nie bardzo u niego żałuję, że się w tatę nie wdał. Ja to się śmieję, że M. może zasnąć wszędzie gdzie się położy:-)
, że Wam dzieci same w łóżeczku zasypiają
??? Pewnie od malusieńkiego tak robiłyście
. U nas jest tak, że w ciągu dnia Michałek śpi we wózku (2 razy, czasem 3 po około 0,5 do 1 godziny) i tak się do tego wózka przyzwyczaił, że wieczorem jak go próbuję włożyć do łóżeczka, to trochę poleży, a potem marudzi i zasnąc tam nie może
. A w wózku jak jest zmęczony to się przytula do pieluszki, odwraca na boczek i śpi. Potem go na noc do łóżeczka przekładam ...
Lucy głodna na pewno nie jest!... ja jej daję przed spaniem 240ml mleka z kaszką!!więc głodna chyba nie jest, zreszta nie wiem może spróbuję;-)
ona poprostu do Mamuni chce
, albo jej coś dolega - może te zębole, choć to usprawiedliwienie na wszystkie płacze!;-)
. Różnie to bywa!:-( tym bardziej że niezły harmider mamy w domu!
ale jak Maja zaczyna już swoje
murmurando
to wiem, że już jesteśmy u celu!