reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
dziewczyny, jestescie nieocenione :D dzieki za przepis na racuchy :D mialam ochote a nie wiedzialam jak sie robi :D

a ja wczoraj, zreszta codziennie robie, ale wczoraj wyszedl wyjatkowo smaczny, wycisnelam sok: pomarancze, jablka, ananas i marchewka. ale sie zapijalismy z malzonkiem ;) mniam....

na początku miesiąca jak będzie kasa to lecę do sklepu ze sprzetem agd i coś kupuję moja kuzynka jak spadłao jej żelazo i to bardzo piła codziennie sok z burzcaków i marchwi i lekarz sam był w szoku że aż tak się jej krew poprawiła a buraczki rzeczywićie wpływają na przyrost czerwonych krwinek :)

ara smaczny to on nie jest taki wybitnie niedoprawiony barszzcz czerwony na zimno alee można dodać coś na poprawę smaku np marchewkę

Ja dzis wcinam ananasy z puszki. Przed chwilka zjadlam kanapki z pysznym smalcem i skwarkami. Na obiad beda bitki z makaronem i krem z brokolow.

ANIK78 pisze:
Ja chcę pajdę chleba ze smalcem i skwarkami i dużym kiszonym ogórkiem... MNIAM MNIAM MNIAM
[/quot
Ale mi ochotę narobiłaś! Ja właśnie wróciłam z pracy i na szybko zapchałam się mandarynką, ale Twoja wersja jedzenie jest znacznie lepsza. Ale zamiast zwykłego kiszaka - małosolny. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

reklama
Kupilam sobie robot kuchenny. Niestety Philpsa albo Bosha nie mozna kupic w Stanach-moze dlatego ze inne napiecie pradu. No wiec nabylam jakis inny, nie ma zbyt wielu funkcji i trzeba bardzo uwazac bo bardzo szybko rozdrabnia na papke-maz sie smieje ze zeby to on jeszcze ma ;D Bede szalec kulinarnie w weekend :)

Do góry