reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
ja też mam od mamy jeszcze skwarki i smalec kupiłam chclebek z chrupiącą skórką i zaraz pożrę kromkę ze smalcem :p

a ja na takie z wiśniami polane jogurtem i posypane cukrem jutro u mamy wyżerka więc pewnie znowu będzie mnie więcwej o parę kilo
tymczasem dzidzi dałam banana i później actimell i wydaje się być zadowolony ;)

o widzisz Agao - dobrze, że przypomniałaś - musze ruszyć actimelki. Fasola dzisiaj opycha się makaronem i sernikiem i pieczarkami z jajecznicą. na kolację będzie jeszcze jedna porcja makaronu z sosikeim.

A ja właśnie ugotowałam barszczyk i go zajadam! mniam,
a pajda ze smalcem już dziś była, więc nas chyba bierze na to samo!
a w piekarniku dochodzi szarlotka, uhh.... z cynamonem i rodzynkami i posypię ją prażonymi migdałami :)
a co, święto!

reklama
A ja bym zjadla pierogow sklepowych z truskawkami i serem. Mniam mniam. Mam tez kupiony ser na nalesniki i moze dzis po pracy zrobie.
Rozmawialam dzis z ciocia i stwierdzila cytuje "ten twoj chlopczyk to chyba jarosz bedzie". Nadal odrzuca mnie od miesa, a jak czytam ze jecie smalec to az mnie mdlosci biora.
Agao widze ze Twoj chlopaczek tez za miesiwem nie przepada ;D

Do góry