reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Aniam bardzo mi się podoba to zapotrzebowanie. Ja też z tej ostatniej półki, czyli mogę jeść do woli... ;D ;D ;D Gdyby jeszcze mi się chciało... ::)

reklama
też lubię a do tego jednodniowy jabłkowy mniam - nie cierpię tych gorzkich gęstych glutów z kartonika

ide po czekolade nadziewana albo jaka dobra bombonierke
kinga moj maz ostatnio mowi ze zmienia fach i idzie do pracy do njakiejs fabryki slodyczy ;D

a za mną cośchodzi tylko nie wiem co. żywota dokończyly właśnie pączki od bliklego. może przyjdzie teraz kolej na budyń wiśniowy????????

i wrocilam z batonami milky way,wyszly jakies nowe PYSZNEEEEEEEE takie kruche ciasteczka+krem+czekolada POLECAM kupilam sobie i mezowi ale z racji ze jest w pracy to zjadlam ;D,jak wroci to go wyciagne do sklepu i mi kupi jeszcze

reklama
Do góry