reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

mi lekarz nie zabraniał jeżdżenia na rowerze, ale... u nas nie ma ścieżek rowerowych, na drodze nie jest za bezpiecznie, więc dałam sobie spokój
w sumie jak jeździłam pierwszy miesiąc ciąży na rowerze, to mi nic nie było, ze dwa razy miałam mroczki przed oczami jak za szybko podjeżdzałam pod górkę

reklama
Mi zabronił, ale on tak chyba wszystkiego "na zaś" pozabranial, aby potem nikt nie mógl mieć do niego pretensji. ;D

ja jeździłam do października - ale pod koniec nie ścigałąm się już z mężem ;)

generalnie jak się zapytać lekarza to zawsze odpowie, że możesz coś robić, owszem, ale na własną odpowiedzialność - medycyna to jednak w dużej mierze nadal nauka statystyczna - przecież żaden lekarz nie da głowy za to, że akurat konkretnej osobie nie zaszkodzi coś co nie szkodzi 10 innym - ja to w pełni rozumiem, też bym takiej odpowiedzialności nie brała na siebie, zwłaszcza, że w medycynie nigy nic do końca nie wiadomo na 100% - dlaczego jedni z choroby wychodzą a inni nie

A ja po jezdzie na rowerze w 2 miesiacu zaczelam krawawic i dostalam duphaston bo okazalo sie ze lozysko zaczelo sie odklejac.

a ja zjadłam kanapkę z serem i pomidorem - nawet miał dobry smak całkiem słodki - albo to moja wyobraźnia ;)

reklama
Do góry