reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzidziusiowe zachcianki

Kasianka, współczuję! mnie kilkakrotnie dopadła mega zgaga, pomagało podgrzane mleko!
jak tylko czułam, że to cholerstwo się zbliza - piłam mleko i przechodziło!
w takim układzie moja mała będzie łysa ;-D

reklama
Maga, będziesz :), tylko nie wiem jak z brzuszkiem, bo ja już chyba mogę pomarzyć o super płaskim sprzed ciąży, chyba że zacznę ćwiczyć, tylko pytanie- kiedy? :)

wczoraj robiłam pizzę na kolację - moja ostatnia ciążowa zachcianka
jadłam, gapiłam sie w TV, gadałam na gg z koleżanką,w pewnym momencie talerz przeleciał mi między nogami i upadł ketchupem na wykładzinę ;D
a wszystko przez to, że nie mogę siedzieć jak człowiek, ze złączonymi nogami, muszę siedzieć w szpagacie - normalnie pizza zatrzymałaby mi się na kolanach ;D
no i była akcja reanimacyjna, bo wykłądzinę prałam 2 tyg. temu :)

;D

Osinka, ja w zeszłym tygodniu w jeden dzień rozbiłam talerz, na drugi mały talerzyk, a na trzeci moją ulubioną filiżankę i pokrywkę od masielniczki... :(

Potem przez dwa dni niczego się nie tykałam ;D Miało to swój plus - zmywał tylko Marcin ;D

Tylko tej filiżanki żal...

kasianka pisze:
No to muszę coś rozbić bo cały zlwozmywak garów, a to moje szczęście nadal nie chce się przekonać do zmywarki :(

Jest szansa, że ustapi, jak będziesz cały czas zajęta przy dziecku a jemu zostanie zmywanie...
Musisz to tylko dobrze rozegrać... ;D ;) ;D ;)

Mokkate, nie wiem czy ustąpi..próbowałam już wszystkiego : najpierw przez rok byłam zajęta doktoratem ;), później przez dłuższą chwilę w ciąży ;D a on myje i parkocze ;D i to parkotanie mnie wkurza najbardziej. no i bunt od czasu do czasu - dzisiaj właśnie nastąpił :( ale niebezpieczeństwo zażegnane- mały szantaż- i znowu się wyłgałam..

reklama
Do góry