wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A i tak wasze maleństwa będą lądować u was w pokoju .Znam to już ,kamil choć ma swoje łóżko tojeszcze niedawno spał ze mną

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

maluchy śpią w swoich łożeczkach,a nawet jak kiedyś wędrowy to zaraz jak przysnęły były spowrotem zaniesione do swojego łóżeczka...no teraz oczywiscie łóżka ;-) Piotruś też śpi w swoim łożeczku i mam wrażenie ze tak mu najwygodniej mam nadzieje że tak zostanie ;-)
.Mój też zazwyczajśpi u siebie ale wczoraj co go dawałam do łóżeczka to on zaraz oczy jak złotówki
w dzien sa na tyle wycmokane i wyprzytulane że w nocy to mnie i mężusiowi tego brakuje
więc...właśnie
martag nad rankiem to i ja tak się wycwaniłam :-) ehh ja ja bym chciala napisac jak Ty że nie mam co robić
korzystaj kochana z tego korzystaj!!;-)
a jak ich nie ma tutaj to są na gadu lub pod telefonem( jakiś smsik) itd ;-) i chociaż wiem ze łatwo się gada i internet to nie to samo to myślę że może dzięki temu możesz się nie czuć sama gdzies tam i bezsilna
nie smutaj się!!!
. Ale teraz to juz czuje sie tutaj jak w domciu
:-) i jak tylko mam chwilke, albo nie mam z kim pogadac to chyc na BB. Dzieki dziewczyny:-)