reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Tak moje dzieci sobie pomagają :-D:-D:-D:-D

Klaudia uczy Kubusia jak myć

A tu już samodzielnie walczą ze ściereczkami.:-D:-D:-D
Jestem z nich mega dumna :tak::tak::-):-)

sprzed kilku minut:
Kubuś z takim tekstem mi wyjechał myjąc drzwi
Mamo ja to wcale nie rozumiem dlaczego Ty nie lubisz wiosennych porządków.
To czysta przyjemność i sama zabawa :szok::szok::szok::szok:

Dosłownie minutę temu po umyciu 3 pary drzwi:
Mama masz rację --przy tych drzwiach to trzeba się porządnie nazachrzaniać !!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam ja jestem......ale czasu nie mam na nic:baffled: no jak teraz luknełam to tak jak Atfk
U As widzę sprzątanie rodzinne:happy:

Doris oj szkoda ze tak bez śniadanka......ale cóż zrobić:sorry: ważne ze tak daleko a masz najbliższych przy sobie:tak: i super ze jedzonko robicie razem.......
U nas niedziela u mamy mojej.....a w poniedziałek do Łodzi do teściów jedziemy ;-)No już jutro z rana tez do mamy bo zawsze tam koszyczek szykujemy i wspólnie wszyscy poświęcić mykamy:-)
Bratowa w niedzielę ma robić biały barszcz.......zamówiłam takie chlebki do tego.....więc rano wstać muszę i je z piekarni odebrać:szok:

o trampolinie wspominałas u siostry ......a masz fotkę????

Jak macie fajne przepisy na sałatki to moze na gotowaniu powstawiamy?/

Asik wreszcie jesteś....no wiesz trochę masz farta ze Cie w tym roku sprzątanie ominęło:laugh2: no ale zobaczysz potem będziesz musiała tyrać:-D

Piwonia to czekamy na cynk...... w niedzielę.......tylko nie zapomnij się pochwalić!

Monia moja babcia to taki robi do torta raczej krem niz masę.......ale dobrze ze przypomniałaś zapytam:zawstydzona/y:
o ozdób nie robiłam:sorry:
A plamka skromniutka........i super mi bardziej Twoja pasuje;-)
Monia i jak ten implant????? i na ile ma to wystarczyć? ja tez u gina byłam......ale co mi tabsy zaproponował.......ale ja wiem czy sobie wątrobę rozwalać.......:sorry:ale z drugiej strony jak nie biorę tabsów to ma @ w cały świat i się tylko stresuje ze moze ........:szok:
Monia wstaw zdjęcie cacka jakie mąz sobie sprawił......:szok::tak:

asiulka o kurcze ospa?:szok: współczuję.......

Dzagud super ze imprezka urodzinowa Weroniki sie udała;-)

Troszke podczytałam.............no ale padam ........myakm się kąpac i do łózka:baffled:
aaaaaa pochwale się ze u nas na placu zabw mój A. robi córkom domek:tak:
Wiki tam go zawsze umie podgadać;-) Tatuś ma jeszcze zwolnienie , bo ręka nie do końca jeszcze oki to z nudów czego się nie robi........jak skonczy to wstawię fotki:-D

a teraz pa pa DOBRANOC

Ostatnia edycja:
Ja tylko wpadam się przywitać nocną porą, bo padam na twarz i nie mam siły czytać wszystkiego dokładnie:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Pomimo tego, że święta spędzamy u teściów cały czas jest coś do zrobienia, bo ja tak nie umiem siedzieć jak gość gdy inni biegają;-) a poza tym pogoda przepięka więc dzieciaki cały czas przeganiają mnie z jednego spaceru na drugi :-):-);-) Widzę, że wy dziewczyny ciężko zaganiane również i podziwiam was supermenki :-D;-) Jak ja się cieszę, że mnie to ominęło ale Paula ma rację- co się odwlecze to nie uciecze:-D:-D Dobra zmykam do łóżeczka, bo jutro ciąg dalszy biegania;-) Buziaki

Dobry wieczor albo dzien dobry:-)
Ja jeszcze jarzynki gotuje i zaraz spadam spac,a mam chwile to zagladnelam;-).
Paula...implant swietnie,nic nie odczuwam wszystko jest ok,wyciaga sie go po 3 latach,tak wiec sama rozumiesz komfort niesamowity,z tabsami mialam ciagly klopot zapominalam sobie albo godziny pieprzylam a teraz mam swiety spokoj,mozna go w kazdej chwili wyciagnac,a pozatym jest jeszcze jeden plus przez ten okres 3 lat zanika@:-) wraca po wyciagnieciu implanta.
Zdjecie cacka,zaraz po swietach bedzie malowal i bez przerwy musze sluchac co do czego jak i co:szok::szok:ale troche spokoju jest ha.
Dziewczyny Zdrowych Spokojnych Swiąt,smacznego jajeczka:)

Załączniki

• P1010509.jpg
    P1010509.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 29
Wpadłam by się przywitać.
Ja już podłogi sobie poodświeżałam.:tak::tak:Wyschną zanim rodzinka wstanie.:-):-)
W zasadzie to już mam wszystko porobione i mogę już odpoczywać.
Po południu wstawiam jeszcze biały barszczyk i robię 2 sałatki.:-):-):-)

Zajączka pięknego,
dyngusa mokrego,
koszyczka pełnego,
śniadania smacznego,
pisanek kolorowych,
świąt wesołych i zdrowych,
palemki ozdobnej,
owieczki modnej.
Wesołych Świąt Wielkanocnych życzą:
DOROTA,Janusz,Kuba,Davidek

wielkanoc-wesolych_swiat.jpg

Czesc dziewczyny:-):-)oj widze ze zapracowane w nocy bylyscie i nie spalyscie:-)
MONIA-te implanty to musza byc rozne chyba,co??bo moja kolezanka miala taki na 6 miesiecy zakladany:eek::eek:
PAULA-ok zdecia wstawie tylko musze siostre poprosic zeby mi je wyslala,bo sama jeszcze nie widzialam:-D
A z tym placem zabaw na ogrodku masz fajnie:tak:oj jak mi tego brakuje:-(my jak mieszkalismy w domku to Kuba tez mil taki plac zabaw,ale niestety sie przeprowadzilsmy do bloku i musielismy oddac,a jak na zlosc moja siostra jeszcze wtedy nie miala tez domku i musialam oddac komus obcemu:wściekła/y:
Na watku jedzeniowym wkleje fajny przepis na jajka zapiekane:-)
DOBRA lece pa:-)

Ostatnia edycja:
PAULA-kurcze myslalm ze nikt nie zauwazy:-D:-D:-Dja potem sie kapnelam :-D:-D:-Dszybko zmienilam ale Ty bylsas szybsza:-(

No a my jednak bedziemy miec normalnie sniadanie,rodzice nie pracuja jutro a nawet maja dzisiaj wolne:tak:wiec spedzedzimy jak nalezy te swieta:tak:

reklama
No i ja tylko na moment wpadam przywitać się i życzyć Wam wszystkim

Słonecznych i radosnych Świąt Wielkiejnocy,
smacznego jajeczka i mokrego dyngusa.

Happy_Easter_Sweetie.gif

Do góry