Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oj super naprawde:-)

sobie pomyslam w ferie i sie ucza
ale sobie potem to przemyslam i stwierdzialm ze moze moja metoda jest zla

Jak będziemy za bardzo naciskać to prędzej czy później nam się chłopaki zbuntują na bo ile można;-) A w końcu dorośli z reguły też idą na urlop po to aby odpocząć od pracy;-) Sama znam kilka takich przypadków gdzie dziecko było trzymane króciutko, wzorowy uczeń, konkursy, olimpiady itp a gdy tylko wyrwali się z domu to swoją edukacje zakończyli na pierwszym semestrze studiów
Ja uważam, że na wszystko jest pora: i na naukę i na odpoczynek od niej. W końcu wysiłek umysłowy męczy poobnie jak praca w kopalni tylko oczywiście w inny sposób

a ile kg przybrałaś w ciąży?

bo jej nic nie zadają....i moze dlatego ze to zerówka ja jakoś inaczej do tego podchodzę......no ale za czytanie musimy się zabrać
? o a co się stało?

bo jak szklarnie rozebrali to znowu luka i można uciekac.....hi hiwitam,niestety nic jedengo dnia jest w miare innego tragedia,dzisiaj juz tez siedziałam i chyba znów polece,mam dośćPiwonia to współczuje mdłości.....i braku apetytua ile kg przybrałaś w ciąży?
Kurcze a żadne sposoby na te mdłości nie pomagają......?![]()
Zdrówko lepiej ,choć przez to osłabienie dom bym wczoraj spaliła.Witam......właśnie A. pojechał zawieźć Wiki do przedszkola to ja juz hop do kompa
stawiam
Piwonia to współczuje mdłości.....i braku apetytua ile kg przybrałaś w ciąży?
Kurcze a żadne sposoby na te mdłości nie pomagają......?
witam czwartkowo
Doris no to święta zleciały wesoło.....my tez myśleliśmy o zoo w poniedziałek.......ale jakoś taki wiatr był i nam się odechciało......
a aparacik to baterie czy w ogóle się zepsuł?
Oj tak tak jak dzieciaki mają wolne od szkoły to i dla nas luzik
Ja jestem wyrodna matka i jakoś mało się uczę z Wikibo jej nic nie zadają....i moze dlatego ze to zerówka ja jakoś inaczej do tego podchodzę......no ale za czytanie musimy się zabrać
![]()
a Wy co dokładnie w domu robicie? zadawane rzeczy czy sama mu cos zadajesz?
Dzagud u kontuzje? o a co się stało?
As a jak dziś zdrówko?
Asiulka no i jak Emilek? katarek nadal ma? dobrze ze Maciek tak łagodnie tą ospę przeszedł.......
U nas tez inwazja 3![]()
Asik no z paluszkami oki.......ale i zawał to ja moze przeszłam
uuuuuuu ja nie lubie pobierania krwi.....:-(oj Ty symulantko
No ale dzis "nie ma ze boli" tylko praca!;-)
Piwonia, Doris, Asik cieszę się ze domek się podoba.....:-) no musimy się zabrać za porzątki na placu.......skalniak trzeba kora opsypać, pnącza na murek puścić....... no i teśc muzi mi drugą furtkę zespawaćbo jak szklarnie rozebrali to znowu luka i można uciekac.....hi hi

Dla mnie na mdłości pomagały sucharki ,ale zjedzone tuż przed wstaniem z łózka i wcinałam w ogromnych ilościach rodzynki i migdały.witam,niestety nic jedengo dnia jest w miare innego tragedia,dzisiaj juz tez siedziałam i chyba znów polece,mam dość

Zazdroszczę z całych sił, tym bardziej że u mnie szanse żadne na takie cudo - też blokers jestem i ja i cała moja rodzina.:-(Mogę sobie co najwyżej zrobić grilla na swoim ostatnim 10tym piętrze.;-)A co do przeżyć, to ja bym już chyba na zawał padła przy Twojej Tatiance.
Czytam trochę wstecz i widziałam filmik jak po stołku włazi na blat kuchenny i szczerze mówiąc już to mi wystarczyło, ale historia z balkonem bije rekordy!

A Tatianka ma podobną kontuzję co Magda moja - w niedzielę na spacerze się wywaliła i strasznie pościerała sobie paluszki - ma zdartą skórę od kostki aż do paznokcia na palcu środkowym i serdecznym. Okropnie to wygląda i naprawdę bardzo Ją bolało.:-(No ale nic, niestety nie da się uniknąć kontuzji u dzieci, przecież całe życie na szelkach się ich prowadzać nie będzie.
Ciągle mu się baranowi wydaje że ma 20 lat i waży jak piórko, ale tak nie jest. W piątek jak wracał z pracy, to chciał przeskoczyć przez barierkę do tramwaju, zwalił się na pysk i zahaczył zębami o chodnik. Dobrze że zębów nie stracił, ma tylko rozwaloną wargę, jeden ząb się trochę ukruszył i boli Go ciągle. Ale przez to ja kazałam mu wracać do domu taksówką (bo mu się krew lała), a nie miał kasy i musiałam wyjść żeby zapłacić. Wyszłam w kapciach i poślizgnęłam się na podjeździe dla wózków, przez co mało nie złamałam kości ogonowej i kręgosłupa. Tyłek do tej pory boli.
Może jestem nienormalna, ale ja obie ciąże przeszłam rewelacyjnie (bez wymiotów, tylko kilka dni lekkich mdłości), więc po prostu uwielbiałam być w ciąży, a nawet porody mi się podobały.
Gdyby nie warunki mieszkaniowe to na 100% jeszcze bym się zdecydowała na przynajmniej jedno dziecko, ale teraz to by musiało w hamaku pod sufitem spać.:-(Mój Mąż zawsze się śmiał że ja jestem "krówka rozpłodówka".
ale daje rade:-)Jednak jest cos w tym ,jak mowia,ze male dziecko jest w stanie nauczyc sie dwoch,a nawet trzech jezykow na raz