Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
totalna przesada!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

gdyby nie mm to moje by zgłod padło. Zreszta co mam zrobic jak moje cyce postawiły na nie mam im wlac czy cos? Acha i wystawie swoim szanownym niemlekodajkom rachunek za roznice które musze płacic w sklepie gdzie dla 1 nie ma prmocji. Heh jakos je ukaram moze ustawie do konta na woreczkach z grochem?![]()
o tak, ja też jestem za MM
;-)- pomyślcie- wyjechalismy na wies,pod Lublin.Drewniana chałupa,woda w studni,pieluchy tetrowe,prane ręcznie w szarym mydle,bo pralke dopiero potem kupiliśmy...no,nosidełka jako element wyposażenia niezbędny,bo po polnych piaszczysto - błotnistych drogach wózkiem "nie bałdzo"...Dlatego zawsze,jak widzę czy słyszę te samozachwyty "ach,jaka to ja eko jestem ,bo piersia karmie i wielorazówek używam",to pusty śmiech mnie ogarnia
.A mnie wkurza oprócz Reni Jusis jedna baba z TOK FM,tez ma "eko" audycje i takie bzdury wygaduje,że nie wiadomo,śmiac sie,czy płakać...natuś tak jest na każdej stronie "mlekowej" jak dla mnie bezsens
popieram Cię w 100% dawidowe.
Ammy co do pieluch to ja raczej slyszałam wiele negatywnych komentarzy odnośnie wielorazowych np. że z szybciej odparzają, cześciej przeciekają - boczkami głównie, no i jak dla mnie są czaso i pracochłonne. Ale każdy robi to co lubi. My się kochamy w papersiakach. I chuście![]()
Ja tez nie uwazam ze zniesmaczenie patrzeniem na ta wspaniała gwiazde ecco miało na mnie wpływ. Moze i bym chustowała ale najpierw wpolałabym przetestowac czy moje dziecko bedzie miało na to chec. Czas mija a mała coraz ciezsza wiec raczej pozostane przy wózku a potem kupie lekka parasolke. A co do pieluszek to ja niestety leniwa jest i dodatkowe pranie mnie nie pociaga. uzwam pampersów, nieszkoda małej i przy nich pozostane. Takie jest moje zdanie.
Hihi,Ulisia,tośmy Cię wywołały,bo dawno się nie odzywałaśa mi nie przeciekają prawie wcaletakże ja mogę polecić
![]()