Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dłuuugo nad wyborem nosidełka myślałam, oj długo, ale w końcu zdecydowały w większości bardzo dobre opinie ludu matczynego w necie. Zobaczymy . Maż zachwycony perspektywą noszenia małej, a to już samo w sobie cieszy.
Z większych wydatków zostały nam jeszcze pieluchy wielorazowe. Ufff.
Aia, będziesz zadowolona - też mam chustkę tkaną Nati i strasznie ją lubię
O Bondolino też słyszałam same dobre rzeczy. Gdybyśmy kupowali, to właśnie na nie byśmy się decydowali. Ale chyba ten jeden wydatek odpadnie, bo znajomi mają Manducę, której już nie używają i w każdym momencie możemy ją od nich pożyczyć
ja mam jeszcze prawie 3 tygodnie do porodu, nie spodziewam się takich upałów pod koniec sierpnia, z reszta zawsze można przed południem iść na szybkie zakupki z małym w chuście, wtedy aż tak nie grzeje słońce
Ale doczekać się już nie mogę!!
No wiesz... Ja miałam termin mniej więcej tak jak Ty
Ale na pewno donosisz spokojnie No i fakt - rano nie jest źle. My teraz właśnie po śniadaniu jeździmy na spacer. Drugi raz dopiero wieczorem.
Ewa masz lekką obsesję na punkcie malutkich dzieci przecież Anielka nie urodziła się mała ;-) normalne donoszone dzieci bywają mniejsze (patrz Twoja życzliwa koleżanka z bb;-)) a geny macie do większych dzieci więc za chwilę będzie 6kg wazyć ;-)