hej dziewczynki kochane, Wy tu o chustach a ja nie mam czasu przeglądać całego wątku żeby znaleźć jakie sobie pokupowałyście... ja mam chustę Bebelulu Rapalu i ona jest do niczego, gruba, ciężka, sztywna... jest na mnie za duża, wrzyna mi się, gniecie, nie chce się układać... zrobić na niej węzeł ciężko... po doświadczeniach z tą chustą chcę jakąś na pewno o wiele krótszą (moja ma 5,40 a ja niska i raczej szczupła, chciałam kupić 5m ze względu na męża, omyłkowo przysłano mi L i okazało się że to ostatnia sztuka i nawet nie było na co wymienić, i tym razem na razie męża do noszenia nie przewiduję), chcę więc na pewno jakąś S-kę i CIENKĄ, lekką, coś jak najdelikatniejszego bo chodzi mi o noszenie małej teraz, zaraz, niedługo, póki jest mała
błagam doradźcie mi coś...
acha, chcę oczywiście zwykłą tkaną, nie elastyczną, śliczne są takie w kolorowe prążki, ale nie wiem jakie to są. jak ocenić kupując przez net, jak coś wybrać? poprzednim razem kierowałam się ceną, kupiłam w sumie za 100zł chustę która niby miała być dobra, miała dobre opinie ale wg mnie dobra na pewno nie jest...