Agnes92
Fanka BB :)
Ja ostatnio myslalm o chuscie lub nosidelku bo z tym wozkiem czasem gdzies sie samej wtargac np.ostatnio musialam zalatwic sprawe urzedowa a tam 2 pietro i zadnej windy
pozostalo mi tylko poprosic siostre aby poilnowala Malego...Ale troszke jednak kosztuje taka ,,lepsza''chusta...
A tak z ciekawosci ...uzywa ktoras z Was pieluch tetrowych? ja wczoraj zrobilam dzien na tetrowych i...musze powiedziec ze troche czasochlonne to jest. co pol h musialam Malego przebierac, cala pielucha zalana i ubranko tez. Prania bylo przy tym tyle ze do wieczora mialam dosyc
czy tylko ja tak mam??
pozostalo mi tylko poprosic siostre aby poilnowala Malego...Ale troszke jednak kosztuje taka ,,lepsza''chusta...A tak z ciekawosci ...uzywa ktoras z Was pieluch tetrowych? ja wczoraj zrobilam dzien na tetrowych i...musze powiedziec ze troche czasochlonne to jest. co pol h musialam Malego przebierac, cala pielucha zalana i ubranko tez. Prania bylo przy tym tyle ze do wieczora mialam dosyc
czy tylko ja tak mam??
. Ja pieluch tetrowych używam jako kaftana bezpieczeństwa (znaczy się śliniaczka
) przy karmieniu Tymka i ogólnie do wycierania mu wiecznie zaplutej ostatnio brody. I nie mam zamiaru używać do niczego innego. No dobra, jak się zużyją będą nieocenione do samochodu
A masz do nich ceratkę?
moze jeszcze sprobuje z taka ceratka, poszukam na dniach w aptece(?) i zobaczymy moze sie sprawdzi...
Do wieczora będziesz miała odparzenie. Mi mama mówiła, że to była prawdziwa zmora. Jednorazówki to najlepsze co mogło się mamom i pupom przytrafić. Szukaj tych niechlorowanych pampersów albo rzeczywiście wielorazówki