Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Twoje podpowiedzi juz mi sporo wyjasnily, zanim obejrzalam filmiki. Te przkladanie chusty pod nozkami i odchylanie sie do tylu - bomba uwagi, dzieki wielkie:-) No i filmik ten drugi zwlaszcza... jutro zabieram sie ostro do roboty.
Jedno jest pewne, przedwczorajszy dzien sie nie powtorzy, okropienstwo caly dzien prania i zmieniania ciuszkow Maluchowi

A tak z ciekawosci ...uzywa ktoras z Was pieluch tetrowych? ja wczoraj zrobilam dzien na tetrowych i...musze powiedziec ze troche czasochlonne to jest. co pol h musialam Malego przebierac, cala pielucha zalana i ubranko tez. Prania bylo przy tym tyle ze do wieczora mialam dosycczy tylko ja tak mam??
![]()
K8, Dzag, Zylcia, Ewa i reszta doswiadczonych chustomaniaczek dajcie pliz namiary na filmiki z youtuba do wiazania. Ale takie gdzie nie tylko pokaza jak wiazac, bo to z obrazkow wiem, ale jak usadzis i ulozyc dziecia, jak nozki podgiac.
czy Wasze dzieci nie plakaly nic a nic przy pierwszych motaniach, od razu polubily chustowanie???