reklama

Fotki i filmiki

a ja sie zakochałam w Jurandzie ;-) ale bedzie chłopak miał branie, uważaj mamusia ;-). a z Niko bedzie kawał groźnego chłopa ;-) super te nasze lutowe dzieciaczki :-)

reklama
reklama
jolek2 niech synowie sie nie spiesza ;-) i tak mamy na swiecie coraz wiecej mlodych rodzicow :tak:

to prawda- pamiętacie niiedawno w necie było głośno o młodych rodzicach z Angli. mamusia miała 14 lat jak urodziła . a tatuś 12jak zmajstrował :szok::szok::szok:, dziewczyna urodziła zdrową dziewczynke,
ale to nie najmłodszy tatuś w chistori, również w Angli rekordzista miał 11 lat jak zmajstrował.
Ja ma obecnie 29 [ w grudniu], mój najstarszy syn 8[w pażdzierniku]- drogą kalkulacji w wieku 33 lat być babcią:szok::szok::szok: oj bolało by strasznie:-D:-D:-D
mam nadzieje że moije dzieciaki swere sexu pozostawia jak najpóżniej[ jestem jeszcze młoda:-D:-D:-D] i nie pójdą w ślady rówieśników. Naprawde tutejsza młodziez [ czytaj dzieci] bardzo wcześnie zaczynaja, na dyskotekach to totalny syf, a w piątki w barach ta czysta prostytucja. szok !!!!! :szok::szok::szok:

ja w wieku 12 lta to jeszce bardzo mocno kochałam swoją Barbii;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry