reklama

Fotki i filmiki

Oj bo niestety mam problem z netem, przeprowadziliśmy się i nie ma tu zasięgu i się tylko wkurzam na to dziadostwo.
A bardzo nam miło tak oglądałam wszystkie dzidzie i już takie wielkie i piękne wszystkie. Nasza śmiechotka teraz się trochę do mnie robi podobna, ale oczy to ma po babci haha, ja brązowe, mąż zielono-szare a malutka niebieskie:-) śmiesznie

reklama
Moja Milusińska :)

Załączniki

• ręka.jpg
    ręka.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 86
to prawda- pamiętacie niiedawno w necie było głośno o młodych rodzicach z Angli. mamusia miała 14 lat jak urodziła . a tatuś 12jak zmajstrował :szok::szok::szok:, dziewczyna urodziła zdrową dziewczynke,
ale to nie najmłodszy tatuś w chistori, również w Angli rekordzista miał 11 lat jak zmajstrował.
Ja ma obecnie 29 [ w grudniu], mój najstarszy syn 8[w pażdzierniku]- drogą kalkulacji w wieku 33 lat być babcią:szok::szok::szok: oj bolało by strasznie:-D:-D:-D
mam nadzieje że moije dzieciaki swere sexu pozostawia jak najpóżniej[ jestem jeszcze młoda:-D:-D:-D] i nie pójdą w ślady rówieśników. Naprawde tutejsza młodziez [ czytaj dzieci] bardzo wcześnie zaczynaja, na dyskotekach to totalny syf, a w piątki w barach ta czysta prostytucja. szok !!!!! :szok::szok::szok:

ja w wieku 12 lta to jeszce bardzo mocno kochałam swoją Barbii;-)

:tak::-D:-D
a co powiesz na ta historie ;-)

Lina Medina - najmłodsza matka świata

to i nawet w Krakowie byl niedawno przypadek 13letniej matki co rodzila w tym samym szpitalu co ja kilka dni po moim porodzie :tak: ja nie wiem jak tak mlode dziewczyny przezywaja poród psyhicznie bo dla mnie 22 latki bylo to ogromne przezycie, a przeciez w wieku 13 lat to ja tez bawilam sie lalkami jeszcze :-D:-D

mysia fajne ma zabaweczki twoj maluszek.... tez bym z checia poszla na kocyk na zielona trawke :-D i Gracjanek szczesliwy :tak:

postrzalka i na tak uwaznie obserwuje otoczenie :-D

ardzesh rączka w buzi widać rządzi :-):-p tak jak u nas :tak:

nimfii-:szok::szok::szok::szok::szok:.... aż się nie chce wierzyć, przecież to pewne że tatusiem był ktoś bardzo bliski tego dziecka.
Gdyby moją Maje ktoś [ tknoł] nawet powieka by mi nie drgneła- zachlastała bym do żywego, nie miało by to znaczenie czy to ojciec mój czy dziecka, brat czy sąsiad.....szok !!!!

Mysia-jak ty mnie drażnisz tym plażowaniem się na kocyku w deszczu słońca- ale zazdroszcze:-D:-D:-D
Gracjanek to taka śmiesznota, fantastycznie, super fota;-)
Postrzalka-witamy, Oliwka przeurocza:-)
Ardzesh-ślicznie, mój Maxiu też tak pcha piąstki, :-)

A my byliśmy wczoraj niedaleko Cork w ZOO:-). było fantastycznie, mimo że malutkie to Zoo,to i tak było super, kto odważniejszy mógł dotknąć zwierzątko;-)
2v3la2c.jpg

2j9mc6.jpg

5voo7d.jpg

reklama
nimfii-:szok::szok::szok::szok::szok:.... aż się nie chce wierzyć, przecież to pewne że tatusiem był ktoś bardzo bliski tego dziecka.
Gdyby moją Maje ktoś [ tknoł] nawet powieka by mi nie drgneła- zachlastała bym do żywego, nie miało by to znaczenie czy to ojciec mój czy dziecka, brat czy sąsiad.....szok !!!!

:tak::tak:popieram :shocked2::cool:

kraf cudny tez maly przystojniak :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry