reklama

Fotki i filmiki

-j- prześliczna dziewczynka z tej Twojej córeczki i jaka fotogeniczna. Oczęta ma przeogromne i przebłękitne :)
Przekochane te lutowe dzieciaczki :)
Tyle mnie tu nie było, w końcu mam na kilka dni dostęp do neta i w wolnej chwili od razu ciekawość zawiodła mnie do tego właśnie wątku i jeszcze nie wszystkie dzieciaczki widziałam :)

reklama
rzadko tu wklejam...to pokaże miłość mojej córci :-D
Zdjcie129.jpg

MamaFlavii Julianek jest przekochany i zgadzam się z dziewczynami, nie widać że chory ale widać że fajny pogodny chłopczyk :-)
Rufka jaka pannica bombastyczna :-)
J ależ Amelka ma śliczne oczęta :-)
Postrzałka ale wesołe foty :-)
wszystkie dzieci cudowne :-)
:tak::tak::tak::tak::tak:

Meg-ślicznie:-)

Pierwsza zupka Hanki-zgadujcie, jaka??:-D:-D dzisiejsze zdjątko, jeszcze cieplutkie

Ostatnia edycja:
reklama
martussa - widać, że zupka była z prądem, bo aż jej włosy dęba stanęły :-D:-D:-D:-D;-):-p
megi - hmm mnie się nie podoba twój zięć. źle mu się z oczu patrzy. No i jakiś taki niski! ;-):-p:-) Zastanów się, jakie będziesz mieć wnuki! małe, siwe i włochate :confused:

Zdjęcia oczywiście urocze :)
a co do poprzedniczek -
mikimauro, czemu zmieniłaś suwaczki? Tamte ze zdjęciami były kochane. teraz nie ma zdjęć :-(
rufka - ale nam zniknęłaś na kupę czasu. Myślałam, że już o nas zapomniałaś. A póki co, z całego naszego forum, to mieszkasz najbliżej mnie więc zostań! :))
Natalia ślicznusia, no i widać chyba kawałek Ciebie, więc i ty też pięknie się prezentujesz.
j - Amelka jest przepiękna! I już potrafi pozować Ci do zdjęć :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry