reklama

Fotki i filmiki

w weekend byłyśmy na weselu brata wklejam kilka fotek ze mną i tatusiem naszej Iguni, i moja mała gimnastyczka próbuje swoich stópek

Załączniki

• PICT0139 (Small).jpg
    PICT0139 (Small).jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 82
  • PICT0141 (Small).jpg
    PICT0141 (Small).jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 82
  • PICT0162 (Small).JPG
    PICT0162 (Small).JPG
    22,4 KB · Wyświetleń: 78
  • PICT0207 (Small).jpg
    PICT0207 (Small).jpg
    20 KB · Wyświetleń: 108
  • PICT0209 (Small).jpg
    PICT0209 (Small).jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 80
  • PICT0210 (Small).jpg
    PICT0210 (Small).jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 76
reklama
megusek malutka trzyma misia za łapke :-D słodziak :tak:

martussa marcheweczka :cool2:zapewne smakowala, choc i tak sporo zostalo poza buźką ;-)

elunia chwytanie nózek ladnie jej idzie :tak: byliscie z mala na weselu? bardzo jej ladnie w tym rozowym ubranku :-D

tak bylismy na weselu i ona byla niesamowita machala nozkami raczkami smiala sie do wszystkich o 21 do hotelu nakarmilam wykapalam zasnela i po 22 my wrocilismy na zabawe a mala zostala z tesciowa:) i przespala mi do 6 rano więc chyba dobrze jej bylo tam.

elunia fajnie ze miesliscie zapewniony hotel :tak: my idziemy na wesele w sierpniu ale z malym zostanie moja mam w domu :tak: ale za rok kolejne wesele znajomych to moze wezmiemy macka ze soba :tak:

Ardzesh ..ty jak cos powiesz to spadaam z krzesla , czemu nie mieszkasz blisko mnie!!! :-D:-D:-p...
elunia ...brawa dla Iguni :-):-)....
martussa ...marchewkowa ? ;-)... slicznie zajada :-D

Ardzesh- obiecuje ze wkleje zdjęcia przed suwaczkami, te mi bardziej pasują bo odliczają czas, a zdjęć nie dodałam bo się spieszyłam:sorry2:
teraz troche Maxiola, znowu upolowałąm uśmiech małego:tak::tak::tak:
zxkupi.jpg
280uxpe.jpg

5zo7xz.jpg
aczdwg.jpg

14tq4jp.jpg

Maxiol uśmiechniety, i w krzesełku odziedziczonym po Majce, a i na jednym ze zdjęć jest moja Majeczka w nowej fryzurce:zawstydzona/y:, niestety musieliśmy siępozbyć loczków ponieważ strasznie gubiła włosy. Załuje tylko ze nie poczekałam do jej urodzin, no ale przecież odrosną. a i na jednym jest Max jak je , ale to były początki, teraz wsuwa że hoho.. A ta kula jest rewelacyjna, mały ją uwielbia, kula turla mu się po stoliku a młody tylko oczkami gania za nią i się cieszy, fajna sprawa polecam [ zresztą już chyba polecałam]:tak::tak::tak:

elunia mała wykapana mamusia no i jak wystrojona śliczna
mikimauro Majeczka ma piękną fryzurkę no i praktyczną (włoski odrosną) a uśmiech Maxiola jest zaraźliwy:-D:-D

reklama
Megusku dopiero teraz dojrzalam Twoja corcie jest sliczna a jak pewnie juz siedzi!
Martussa niezly balaganik z ta marcheweczka a jaki pysiu slodziutki:-D
:tak::tak::tak:
Meg ty szczęściaro, no takiego zięcia mieć.... :-D:-D:-D
Martusiu the best foto. U nas wszystko trafia do buźki u was połowa na slinaczki i pieluszce.:-D:-D:-D A ta zupka to.... marchwianka , która trudno sprać.:-D:-D:-D

elunia mała wykapana mamusia no i jak wystrojona śliczna
mikimauro Majeczka ma piękną fryzurkę no i praktyczną (włoski odrosną) a uśmiech Maxiola jest zaraźliwy:-D:-D
:tak::tak::tak:
Eluniu cudna z was rodzinka.:-)
mikimauro usmiech cud miód, a Majeczka sliczna w nowej fryzurce. Nie martw się włoski tak szybko rosną...:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry