reklama

Fotki i filmiki

mikimauro Max ma nieziemski uśmiech, Martussa fajnie Hanka zupkę wcinała, Megusku córcia świetnie siedzi a zięcia takiego też już mamy w domu na razie mieszka na pólce bo mocno kudłaty hihhihi:)

reklama
Mowisz i masz:cool2: ..przylec z Milka ... a cooo :-D:-D:-D
Moze pazdziernik , listopad??? U mnie zimy nie ma ....dupka Wam nie zmarznie :-p;-):-p

haha... jak już będziecie u lajfika to zahaczcie do nas :-D:-D:-D swoją drogą to gdzieś mi się na oczy rzuciło - ale na bank nie w tym temacie - że ty lajfik też przy kompie w ogródku z Kają siedzisz...robię dokładnie to samo, nie ma to jak pogoda na wyspach w tym roku :-D

Mikimauro- Maks świetne minki robi:-D:-DA Maja wyglada bardzo elegancko:tak::tak:

Elwis- ja już kiedyś pisałam, ze Twój Starszak ma niezłą mimikę, ale Gabinka goni go i depcze mu po piętach;-):-)

Elunia- a panna młoda nie była zazdrosna, ze Wasza Córka wygląda pewnie lepiej od niej??;-);-);-)
-J- - my się dopiero uczymy jeść...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja powoli opanowuję tę dynamiczną łyżeczkę...;-)

hohoho takiego zięcia to tylko pozazdrościć :-) :-) :-) gratulujemy

a tu moja Oliwcia w swoim małym królestwie :-) i dama w sukienusi :happy2:

Załączniki

• krolestwo.jpg
    krolestwo.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 85
  • kiecka.jpg
    kiecka.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 73
dla chłopaków bardziej nudne są ciuchy
czy chodzi ci o to że nie ma fajnych ubrań dla facecików?? Ja też tak myślałam, ale powiem ci, że Jurand ma całkiem fajne ubranka. Jest kilka firm które robią fajne ubranka dla chłopców. W tescko można coś wybrać ciekawego. NA allegro dużo kupuje, bo mają z Anglii a tam jest next i oni też mają fajne ciuszki. Na nowe bardzo mi szkoda pieniędzy :)), taka żydziara ze mnie. Ale nie lubię Juranda w zadużych ubraniach i wolę mu kupić używane a na wymiar.

reklama
chodzi mi o to,ze są tylko spodnie i koszulki/bluzy/sweterki, a na dziewczynki masz jeszcze sukienki, spodnice i mam wrazenie,ze jest wieksza różnorodnosc - wiecej ciuchów robionych jak na dorosłe baby tylko w mniejszym rozmiarze :-) ja tez kupuje na allegro albo w lumpeksach, bo na nowe szkoda siana jak młody tak szybko wyrasta, a te używanie są niezniszczone. nexta uwielbiam :-) faceciki fajnie wyglądaja w dżinsach, ale nie mam sumienia pakować młodego w ten sztywny materiał...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry