reklama

Fotki i filmiki

to masz fajnie my mieszkamy w malym cho dwupokojowym wynajętym mieszkaniu i już się powoli nie mieścimy z rzeczami małej. kupiliśmy jej dwie komody które już są pełne hehe nie wiem co będzie dalej. Za małe rzeczy pakuje w torbę ale co z tego jak i tak ta torba stoi w szafie bo nie ma z nią co zrobić. Jesteśmy z Warszawy i tam mamy wszystkich i swój dom, ale tam też nie ma gdzie trzymać bo mieszkamy tam z babcią i dziadkiem i w szafie mamy jeszcze zapakowane pudła z np.zastawą itp. A co będzie jak się będziemy musieli przenieść do Warszawy haha to będzie dopiero wyczyn.
Kurcze rozpisałam się a to nie w tym wątku chyba powinno być :-) nie bijcie :-)

reklama
moja też się rwie do siedzenia i uwielbia jak ją stawiam na nóżki:)

Załączniki

• DSC01106 (Small).JPG
    DSC01106 (Small).JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 74
Powiem tyle, że gdybym miała rozdzielać żółte kartki połowa foremek lutowych by je miała ;-) Ale żeby mi to było ostatni raz!!!!

Martussa Hanka przeapetyczna z tą mafrefkową maseczką ? ;-)
Elunia już zapisuj ją do koła gimnastycznego ;-)
Mikimauro Maxio wesoły chłopak!
Postrzałka...ten Ruczaj to wielki jest nie? ;-) A Oliwia lalunia!
Rufka bardzo lubię Twoje komentarze....czy Ty jesteś zawodowym pismakiem? ;-)
Labudka zobaczysz że jeszcze będzie ten wesołek płakał jak zamkniesz drzwi za sobą ;-)

Niki dziękuje za miłe komentarze.Bardzo lubię ta fotkę... Nie siedzi często bo jej nie pozwalam ale bardzo lubi i jak tylko coś ma czego się może chwycić próbuje się podciągać...a zięć, wyście na głowę upadły!!! ZA MŁODA JESTEM NA BABCIĘ! ;-):-p:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry