reklama

Fotki i filmiki

no joluś kolejny przystojniak i łamacz serc kobiecych ci rośnie.
1266.gif

Monia śliczny mały elegancik
1169.gif
.

reklama
No! To dokopałam się do reszty dzieciaczków, których wcześniej nie widziałam.
Zobaczyłam prześliczną Haneczkę z jej uśmiechniętą mamusią, której taki właśnie obraz zawsze jawił mi się przed oczyma i taki chyba zostanie mi w pamięci, choć doskonale wiem, że również miewasz gorsze chwile martusso, jak każdy. W końcu nikt z nas nie jest pozbawionym uczuć cyborgiem. Coś co jednak charakteryzuje Twoja osobę, to ta promienność ducha.

Samaola Łucja jest również prześliczna :) I jakie miała stylowe uczesanie w kawiarni.

Widziałam też całą gromadkę mikimauro, z tym, że to już nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni, każdorazowo jednak jest to słodki i rozczulający widok dla oczu i krzepiący masaż ducha! :) Chylę czoła wprawiona mamuśko :)Twoje pociechy są przekochane.

Widziałam również wyczyny Maxa na bujaczku Habciu -przekochany spryciarz ;)

MonikaWrocław Twój Książe ogromnie przykuwa wzrok przez wzgląd na swe dostojeństwo :) Ależ go stylowo wystroiłaś, nie ma co. A jak jemu to odpowiada, jak się niebywale odnajduje w tej roli -rzecz niesłychana :) Cieszę się, że duma mamusi i tatusia rośnie :)

Jolek Twoje maleństwo również bardzo mnie zachęca do tego, by poświęcić tych kilka słów komentarza. Nikodem rzeczywiście wygląda na charakternego młodego człowieczka ;)

Gdyby mi czasu starczyło, przeglądałabym dłużej i wtedy żadne spostrzeżenie nie uszło by mojej uwadze, ale czas mnie goni i co tu dużo pisać, gdybym chciała skomentować i komplementować, każdego, kto wywarł na mnie wrażenie, musiałabym notować na bieżąco uwagi, a na to nie mam czasu. Jako, że jutro wracam do siebie, gdzie prawdopodobnie jeszcze nie mam internetu, musiałam napatrzeć się na zapas :)

Ostatnia edycja:
rufka-dzięki za miłe słowa
jolek i monika- faceci pierwsza klasa, super fotki, monika Mateuszek ślicznie wygladał w dniu chrztu.
wkleje Wam kilka nowych fotek Maxiola
2dv0sjk.jpg
o8hpbd.jpg

rjgpwh.jpg

na ostatnim zdjęciu Maxiolek ma kapelusik Majeczki,

reklama
No i ja skorzystałam z rady mikimauro jak wklejać fotki no i pochwalę się i ja moją córeczką. Uwielbiam oglądać Wasze dzieciaczki na fotkach bo są po prostu przesłodkie. Wklejajcie ich dużo bo chyba każda z nas jest ciekawa jak wyglądają dzieciaczki koleżanek z forum:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry