No! To dokopałam się do reszty dzieciaczków, których wcześniej nie widziałam.
Zobaczyłam prześliczną
Haneczkę z jej uśmiechniętą mamusią, której taki właśnie obraz zawsze jawił mi się przed oczyma i taki chyba zostanie mi w pamięci, choć doskonale wiem, że również miewasz gorsze chwile
martusso, jak każdy. W końcu nikt z nas nie jest pozbawionym uczuć cyborgiem. Coś co jednak charakteryzuje Twoja osobę, to ta promienność ducha.
Samaola Łucja jest również prześliczna

I jakie miała stylowe uczesanie w kawiarni.
Widziałam też całą gromadkę
mikimauro, z tym, że to już nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni, każdorazowo jednak jest to słodki i rozczulający widok dla oczu i krzepiący masaż ducha!

Chylę czoła wprawiona mamuśko

Twoje pociechy są przekochane.
Widziałam również wyczyny Maxa na bujaczku
Habciu -przekochany spryciarz
MonikaWrocław Twój Książe ogromnie przykuwa wzrok przez wzgląd na swe dostojeństwo

Ależ go stylowo wystroiłaś, nie ma co. A jak jemu to odpowiada, jak się niebywale odnajduje w tej roli -rzecz niesłychana

Cieszę się, że duma mamusi i tatusia rośnie
Jolek Twoje maleństwo również bardzo mnie zachęca do tego, by poświęcić tych kilka słów komentarza. Nikodem rzeczywiście wygląda na charakternego młodego człowieczka
Gdyby mi czasu starczyło, przeglądałabym dłużej i wtedy żadne spostrzeżenie nie uszło by mojej uwadze, ale czas mnie goni i co tu dużo pisać, gdybym chciała skomentować i komplementować, każdego, kto wywarł na mnie wrażenie, musiałabym notować na bieżąco uwagi, a na to nie mam czasu. Jako, że jutro wracam do siebie, gdzie prawdopodobnie jeszcze nie mam internetu, musiałam napatrzeć się na zapas