reklama

Fotki i filmiki

Miki ...no twoja Majka bije wszystkich na glowe heheheheheh :-D
Ana .... swietne to siedzonka dla maluszko ... duzy chlopczyk z Gabrysia :-)
kasha malutka wyglada slicznie w tej blekitnej sukieneczce ;-)

reklama
mikimauro ale to i tak lepiej niz gdyby smarowla kupą :-D kiedys w Rozmowach w toku byla mam z dzieciakami ktore kilka razy wysmarowaly mieszkanie wlasn kupą :no: to musi byc ciezkie do sprzatania :sorry2:

ana545 samodzielnego masz maluszka :-) ladnie sobie je z butelki :tak:

Gabrys dziekuje za mile slowa:tak: Nimfii on tak na chwilke ta butelke przytrzymuje sam jeszcze nie pije ;-)

ana Gabryś z butlą jest bezbłędny :-) siedzonko super - ja caly czas poluje na cos takiego z mothercare, zeby młody mógł siedzieć i leżec. przyczepie do tego sznureczek i bede go za soba ciągnąc po mieszkaniu ;-)

miki za ten krem bym schrupala :-) sama nie opieprzalaś malej tylko zlapalas za aparat :-D
kasha na jednym zdjęciu mala wyglada jakby stała :-) sie zdziwiłam, ale po chwili zobaczyłam, że to na leżąco. zreszta na pewno byś na forum pisała,ze juz sama stoi ;-)
anius Mateuńka przystojniaczek :-)

Załączniki

• 51ylLrpjB4L._SX315_SY375_.jpg
    51ylLrpjB4L._SX315_SY375_.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 67
  • 516-SC5vWuL._SX315_SY375_.jpg
    516-SC5vWuL._SX315_SY375_.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
haha dokladnie bo ja blondyna :-p

wszystkie dzieciaczki booooooskie..a Majeczka Mikimauro taka do wycałowania..:-):-):-)jak tu sie gniewać na takiego słodziaka:-D

mikimauro ale to i tak lepiej niz gdyby smarowla kupą :-D kiedys w Rozmowach w toku byla mam z dzieciakami ktore kilka razy wysmarowaly mieszkanie wlasn kupą :no: to musi byc ciezkie do sprzatania :sorry2:

ana545 samodzielnego masz maluszka :-) ladnie sobie je z butelki :tak:

ana Gabryś z butlą jest bezbłędny :-) siedzonko super - ja caly czas poluje na cos takiego z mothercare, zeby młody mógł siedzieć i leżec. przyczepie do tego sznureczek i bede go za soba ciągnąc po mieszkaniu ;-)

miki za ten krem bym schrupala :-) sama nie opieprzalaś malej tylko zlapalas za aparat :-D
kasha na jednym zdjęciu mala wyglada jakby stała :-) sie zdziwiłam, ale po chwili zobaczyłam, że to na leżąco. zreszta na pewno byś na forum pisała,ze juz sama stoi ;-)
anius Mateuńka przystojniaczek :-)
labudka- bo ja ją strasznie kocham i wszystko jestem w stanie wybaczyć, złoszczę sie, ale tak przez chwileczke, potem biore sciere i zasuwam. Swoją drogą to mój męzol tak się zastanawia, czy któreś z dzieci szklanke wody mi poda na starość, jestem pewna że tak:tak::tak::tak:.
zawsze to lepsze maseczki z kremów mamusinych, niz z własnej kupki:szok::szok::szok:
labudka, zdjęcia małego są fantastyczne,na czym mały leży, ten zwierzak jest superaśny:tak::tak::tak:

labudka- ale cyrk, :-D:-D:-Dja myślałamże to Twój synek na tym zwierzaku- sorki:-D:-D:-D:-D co kolwiek to jest, ja chyba też zapoluje, fantastyczny ten zwierzak:tak::tak::tak:

znowu dziewczyny mnie ochrzanią:-(:-(:-(
a i chyba nigdy nie naucze się pisać na tym forum, te wklejanie kiku postów buuu...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

miki a juz Ci chcialam pisac, ze to nie mój :-) ten zwierzak jest z mothercare, ale w polsce go nie mają :-(
ELC sit-me-up cosy : mothercare

ana w poznaniu są 3 mothercare, nie wiem jak w zielonej...

mam nadzieje, ze mnie nie ochrzani nowa moderator za te linki i fotki nie mojego dziecka :-)
to byśmy się dogadały, ;-);-);-)a ja już miałam chwalić pokoik, taki nowoczesny i taki bialutki:-D:-D:-D:-D
ale zwierzę fajna sprawa, nie widziałam go w naszym sklepie, pewnie na zamówienie by ściagneli, cena też spoko:tak::tak::tak:

reklama
hehe, mój maż jest przeciwnikiem wszystkiego co niepraktyczne, wiec nawet jakbym na rzęsach stanęla to bialego dywanu i fotela bym nie wynegocjowala :-D pokoik super :-) mozemy udawać, że mój ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry