Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mikimauro ale to i tak lepiej niz gdyby smarowla kupąkiedys w Rozmowach w toku byla mam z dzieciakami ktore kilka razy wysmarowaly mieszkanie wlasn kupą
to musi byc ciezkie do sprzatania
ana545 samodzielnego masz maluszka :-) ladnie sobie je z butelki![]()
Nimfii on tak na chwilke ta butelke przytrzymuje sam jeszcze nie pije ;-)
haha dokladnie bo ja blondyna![]()
wszystkie dzieciaczki booooooskie..a Majeczka Mikimauro taka do wycałowania..:-):-):-)jak tu sie gniewać na takiego słodziaka![]()
mikimauro ale to i tak lepiej niz gdyby smarowla kupąkiedys w Rozmowach w toku byla mam z dzieciakami ktore kilka razy wysmarowaly mieszkanie wlasn kupą
to musi byc ciezkie do sprzatania
ana545 samodzielnego masz maluszka :-) ladnie sobie je z butelki![]()
labudka- bo ja ją strasznie kocham i wszystko jestem w stanie wybaczyć, złoszczę sie, ale tak przez chwileczke, potem biore sciere i zasuwam. Swoją drogą to mój męzol tak się zastanawia, czy któreś z dzieci szklanke wody mi poda na starość, jestem pewna że takana Gabryś z butlą jest bezbłędny :-) siedzonko super - ja caly czas poluje na cos takiego z mothercare, zeby młody mógł siedzieć i leżec. przyczepie do tego sznureczek i bede go za soba ciągnąc po mieszkaniu ;-)
miki za ten krem bym schrupala :-) sama nie opieprzalaś malej tylko zlapalas za aparat
kasha na jednym zdjęciu mala wyglada jakby stała :-) sie zdziwiłam, ale po chwili zobaczyłam, że to na leżąco. zreszta na pewno byś na forum pisała,ze juz sama stoi ;-)
anius Mateuńka przystojniaczek :-)

. 

to byśmy się dogadały, ;-);-);-)a ja już miałam chwalić pokoik, taki nowoczesny i taki bialutkimiki a juz Ci chcialam pisac, ze to nie mój :-) ten zwierzak jest z mothercare, ale w polsce go nie mają :-(
ELC sit-me-up cosy : mothercare
ana w poznaniu są 3 mothercare, nie wiem jak w zielonej...
mam nadzieje, ze mnie nie ochrzani nowa moderator za te linki i fotki nie mojego dziecka :-)