reklama

Fotki i filmiki

Anius śliczne niebeiskie oczka:-) i tyle czasu go przed nami ukrywalas :-p

tak poza zdjeciem... Mateusz bardzo fajne imie... sami sie nad tym zastanawilismy ale jako ze moj maly ma kuzyna Mateusza to postanowilismy postawic na imie Maciek :tak::-D
u nas też miał być Maciek, ale w końcu mąż stwierdził, że źle mu się kojarzy i został Mateusz, który był pierwszym pomysłem:-)
mikimauro kobieta to od małęgo się upiększa:tak:;-):-D:-D

reklama
mikimauro no teraz suwaczki są w kąplecie i niech tak zostaną
kasha Wiki słodki ma buziaczek
anius Matik ma zabójczy wzrok super
mikimauro Majka de best
ana Gabik słodki no i ten kapelusz ohoho

mikimauro a ja już doszłam jak się pisze po cytatach jak powciskasz kilka + i odp to w odpowiedzi po każdym cytacie możesz coś napisać

to ja kolejne podejście robie , moze mi się uda, ale chyba widze ze tak ,a więc;
hehe, mój maż jest przeciwnikiem wszystkiego co niepraktyczne, wiec nawet jakbym na rzęsach stanęla to bialego dywanu i fotela bym nie wynegocjowala :-D pokoik super :-) mozemy udawać, że mój ;-)
pokoik fantastyczny,
u nas też miał być Maciek, ale w końcu mąż stwierdził, że źle mu się kojarzy i został Mateusz, który był pierwszym pomysłem:-)
mikimauro kobieta to od małęgo się upiększa:tak:;-):-D:-D
młoda zniszczyła mi już wszystkie kosmetyki, nie mam prywatności, moja toaletka w sypialni służy jako kwietnik, a kosmetyki pochowałam do pudełka po butach, tak dla zmyłki, bo szkatułka już dawno rozpracowana,
mikimauro no teraz suwaczki są w kąplecie i niech tak zostaną
kasha Wiki słodki ma buziaczek
anius Matik ma zabójczy wzrok super
mikimauro Majka de best
ana Gabik słodki no i ten kapelusz ohoho

mikimauro a ja już doszłam jak się pisze po cytatach jak powciskasz kilka + i odp to w odpowiedzi po każdym cytacie możesz coś napisać
dzięki jolej chyba się udało, tak jest łatwiej i szybciej:-):-):-)
hura hura hura:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny ja, zapewne jak wszystkie, nie mogę się napatrzeć na te nasze dzieciaczki :-) Takie słodkości same :tak::tak::tak:

mikimauro Majeczka to przecudowna rozbójnica :-D Mój ukochany właśnie przez takie obrazki nie może spać w nocy, bo już widzi swoje ukochane mieszkanko tak upaćkane, a pedant z niego niesamowity :-D:-D:-D

To i ja pokażę moją słodką kruszynę

Dziewczynki, dzieciaczki macie przeurocze :-)
Majeczka Mikimauro lubi kremy tak jak moja Flavia, ciagle by sie tylko kremowala, jeszcze nic nie wysmarowala, ale to tylko dlatego, ze ciagle jej kremy z reki wyrywam :-D, ostanio posmarowala Juliankowi oko kremem do pupy :baffled:
Ana - Gabrys slodki, zdjecie w kapeluszu rozbrajajace :tak:
Mysia - Twoj Gracjanek tez kochany, a jaka ma dluga grzyweczke :tak:

Kurcze tak pochrzanilam wczesniej,ze musialam usunac:zawstydzona/y:,mam nadzieje,ze teraz bedzie dobrze;-)
34g9b9t.jpg

1z2gcuq.jpg

2lcaemf.jpg

16ixiqf.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry