reklama

Fotki i filmiki

przedstawiam mojego małego przystojniaka Mateusza :cool2: :-):-)

mikimauroMaxowi ślicznie w różowym;-)

Załączniki

• P1010281.jpg
    P1010281.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie055 (2).jpg
    Zdjęcie055 (2).jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie110.jpg
    Zdjęcie110.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 41
  • Zdjęcie109.jpg
    Zdjęcie109.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 39
reklama
No i ja skorzystałam z rady mikimauro jak wklejać fotki no i pochwalę się i ja moją córeczką. Uwielbiam oglądać Wasze dzieciaczki na fotkach bo są po prostu przesłodkie. Wklejajcie ich dużo bo chyba każda z nas jest ciekawa jak wyglądają dzieciaczki koleżanek z forum:tak:
kasha- Sliczna córcia, w tym kapelusiku wygląda ślicznie, tak słodko:tak::tak::tak:
masz racje podglądamy nasze dzieciaczki, tu jest troche jak w rodzinie, jesteśmy ze sobą od początku[ no moze ja troche póżniej dołaczyłam:zawstydzona/y:] najpierw były fotki usg, poten naszych nowonarodzonych pociech, teraz obserwujemy jak rosną, rozwijają się.Kiedyś zerkłam wstecz na fotki bobasów,pozachodziły niesamowite zmiany u dzieciaczków, aż miło patrzeć jakie te nasze lutowe maleństwa pięknieja z każdym dniem:-):tak::-)

no widzisz kasha- zanim Ci odpisałam to już musze edytować swój wpisik bo Anius dodała fotki i muszę skomętować, bo słodziaka ma ślicznego, w wózeczku to jak aniołek pięknie śpi :)))))

Ostatnia edycja:
Anius śliczne niebeiskie oczka:-) i tyle czasu go przed nami ukrywalas :-p

tak poza zdjeciem... Mateusz bardzo fajne imie... sami sie nad tym zastanawilismy ale jako ze moj maly ma kuzyna Mateusza to postanowilismy postawic na imie Maciek :tak::-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:znowu !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czemu ona mi to robi, tym razem to nivea, łatwiej zmyć, ale za to tłusty i ściany trzeba będzie malować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: już nie mam siły do niej, ona lubi kremy, nawet je je:szok::szok::szok:

3dx1.jpg
2eajbb4.jpg

reklama
mikimauro ale to i tak lepiej niz gdyby smarowla kupą :-D kiedys w Rozmowach w toku byla mam z dzieciakami ktore kilka razy wysmarowaly mieszkanie wlasn kupą :no: to musi byc ciezkie do sprzatania :sorry2:

ana545 samodzielnego masz maluszka :-) ladnie sobie je z butelki :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry