reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Fotki i filmiki

reklama
Maran Antha śliczna jest Alunia- aniołeczek. Mamy chyba identyczne puzzle, ale powyjmowałam małe części(oczka zwierząt i listki roślin) bo Zosia właśnie się specjalizuje w podnoszeniu okruszków.

Juri poważny na placu zabaw już rządzić zaczyna, Kaja śliczna dziewuszka, Ala sobie siedzi i myśli co by tu..., a Agi twoj Miloszek ma fryzurę jak 2 latek co najmniej:) Wszystkie dzieciaczki przecudne

maranatha- mamy podobne skarpetki :)) Ale nie zdają u nas egzaminu, bo nie mają antypoślizgów. Młoda teraz tylko w takich chodzi po pokoju :)) Ala pięknie siedzi!
lajfik - Po kim twoj córcia ma takie wielkie oczy? :))) Śliczna babeczka! Jak i mamusia :)
Juri, Juri, Juri - mogę "zaklepać" go dla Mili na męża? Jeśli tak - to ZAMAWIAM! Śliczny chłopak :szok: i lubi zwierzęta, Moja laska to się boi nawet gołębi :sorry:
elunia - córcia śliczna :) i jaką ma fioletową kreację :))
daggy - miło Cię zobaczyć :)) super masz rodzinkę! :)

dla przypomnienia

Załączniki

• Zdjęcie0853.jpg
    Zdjęcie0853.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 63
  • Zdjęcie0861.jpg
    Zdjęcie0861.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 68
  • Zdjęcie0890.jpg
    Zdjęcie0890.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie0914.jpg