reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Fotki i filmiki

reklama
mamaflawi Jurand nie raczkuje :-:)-:)-(, tylko pełza, a na cztery łapy cały czas wskakuje, podnosi się na wyprostowane nogi, pada na brzuch i się wścieka. Nie wiem co chce.
ardzesch wiesz ja ci mogę obiecać Juranda za zięcia, ale jak on będzie miał mój charakter to współczuje Mili :-D:-D:-D.
wszystkim dziękuje za miłe słowa :-):-):-)
dzieciaki są cudowne
Daggy ze zdjęcia małego wynikało mi, że starsza z ciebie kobieta, a ty młoda pupa jeszcze
agi Miłosz wreszcie się uśmiecha :-):-):-)
Nikoś cudowny gość, jolek ty mu takich babskich czapek nie zakładaj, patrz jak chłopak cierpi, jak chcesz mieć córkę to do łóżka do męża, może wam się w końcu uda wyrzeźbić córkę :-):-):-)
lajfik nadal twierdzę, że wolę cię w starej prostej fryzurze:-p:-p:-p, a mała ma oczy i wzrok taty
resztę dzieci widziałam, ale nie pamiętam już no i to jest powód dla jakiego nie lubię komentować zdjęć bo o połowie zapominam :-p:-p:-p

Potwierdzam, że naprawdę nasze lutowe dzieciaczki są śliczne- bez wyjątku ( mamy tez niczego sobie ;-):tak:)
Niko to prawdziwy facet!!mama- wkurzyłaś go babską czapą! Bosko

Ewelinka, Szczęśliwa- zdjęcia mam na naszym serwerze- małżon pyta jakiego macie dostawce- moze jakiś konflikt jest :cool:
aga221122 ja tam dobrze zakonserwowana jestem :-p:-pA propos małej cholery- moja corcia też ziółko będzie , akcje u nas identycznie jak u Juranda! Pasowali by !!

Ostatnia edycja:
Miłoszek wygląda na bardzo grzecznego chłopca :) i jest śliczniutki.:-)

jolek, bierz się za sprzedaż czapek, są śliczne i dorobisz do domowego budżetu przy okazji.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry