reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Fotki i filmiki

Cudne wszystkie bez wyjątku! (nawet złoszczące się w damskich sukienkach i czapkach -ech Jolek! ;-) )
I widzę że zaczyna się swatanie...hehe

reklama
DZIECIACZKI SUPEROWE :-):-)

agi Miłosz to taki malutki Cypisek, taką ma buźkę i włoski jak krasnalek ;-) PS widziałam dziś w sklepie mamę z "twoim" wózkiem i muszę przyznać, że prezentuje się ekstra:-)

Aga-ale Jurand to rewelacyjny gość!! Powala mnie na kolana!! Cos mi sie wydaje ze by sie dobrze z Matkiem dogadywali!!!!aha-mamy te samek buciczki:))
Maran-atha- Alunia piękna:)i.....mamy te same skarpety:)
Miloszek slodziutki:)

O jak mi brakowało tego wątku :tak: Nie napiszę każdej z osobna, bo 10 ston do nadrobienia było:tak: Ale wszystkie bobasy są super. Bardzo fajnie wyglądają na czterech i dwóch łapkach :-D Moja mała nadal w pozycji rozłożonej - pupa przytulona do podłogi i tylko turlanie i szuranie brzuszkiem po podłodze do tyłu lub w kółko. Jeśli próbuje podnieść pupę, to podpiera się na stopach a nie na kolanach.
Jak się tylko trochę obrobię ze wszystkim to wstawię zdjęcia z wojaży :tak:

O jestem w szoku, coś nikt tu nie zagląda, nie dodaje zdjęć, filmików, czyżby dzieciaki się uspokoiły? Nie wierzę ;)
To w takim razie ja Wam pokażę poczynania mojej młodej diablicy.

Chciałabym na czworaki, ale jakoś nie wychodzi
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=7mIW9tFdxTk"]YouTube - Kombinacje Weroniczki[/ame]

Garnuszek na klocuszek czy książeczka?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=9FOiRXGLYVA"]YouTube - Klocuszek czy książeczka?[/ame]

A oto czym się zajmuje moje dziecko podczas długiej podróży ;)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=-Mi3wiSY0zo"]YouTube - W podróży[/ame]

Ostatnia edycja:
a czemu ja wcześniej nie widziałam tych filmików:zawstydzona/y: AgniesiuP Weronika nieźle kombinuje z tym czworakowaniem:tak:

a teraz ja, uwaga, chwalić się będę:cool2::-p:-p
wiem, wiem, krzywo i w ogóle, ale dumna jak paw chodzę i dziecko stroję przy każdej okazji;-) wszystko szyte ręcznie bo dopiero męża urabiam na maszynę:sorry:

oto moje dzieło na modelu, kolekcja jesień-zima 09/10;-);-);-) w planach czapa i rękawiczki, bo zielonego polaru kupiłam kilometr chyba i na gatki dla połowy rodziny jeszcze starczy:-p

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 61
  • b.jpg
    b.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 58
  • c.jpg
    c.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 62
  • d.jpg
    d.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 59
Agniesia- filmy bombowe!!!:-D:-D:-D u nas Hana też tak nogę pod soba zostawia i nie bardzo wie, co z nią może zrobić. tylko patrzeć, jak ruszą z kopyta:tak::tak::tak:

Aniuś-masz Dziewczyno talent- ja krzywo fastryguję, a co dopiero cośś uszyć:zawstydzona/y::sorry:

u Ciebie zamawiam bezrękawnik u Jolek czapeczkę- kto jeszcze coś wystawi???;-);-);-)

Agniesia Weroniczce najbardziej dywanu wlosy sie podobaja widze moja tak samo kombinuje, a buty obowiązkowo obgryźć w aucie ttrzeba hahaha
Anius kolekcja jak od Forrestera:)

reklama
Anius chyba też kupię polaru kawał i się zabiorę za szycie :tak: świetnie ci to wyszło :-) polar jest chyba dość "wdzięczny w obróbce?

Do góry