reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Fotki i filmiki

reklama
Anius taki sweterek zrobiłam i taką czapeczkę
Zdjęcie0976.jpgZdjęcie0978.jpgZdjęcie0979.jpgZdjęcie0891.jpg

a mój skarbek też zaczął stawać co prawda z oparciem ale stoiZdjęcie0946.jpgZdjęcie0949.jpg

no i zabawy z psem
Zdjęcie0933.jpgZdjęcie0935.jpg

no ja to raczej z głowy robię .Miałam kiedyś stos gazetek .Pożyczyłam znajomej i teraz minęło już 2 lata i jej dorwać nie mogę żeby mi oddała

Ale tu się robótkowo zrobiło :tak: Ja to totalne beztalencie w tym temacie jestem :zawstydzona/y: Nawet jak w szkole robiłam szalik na drutach, to po kilku rządkach nie mogłam wyjąć druta :zawstydzona/y::-D Aniuś Jolek, świetne wyroby.
agniesiaP - nie widziałam wczeniej tych filmików. Nie wiem jak to się stało :eek:
Wercia super! zaraz ruszy z kopyta :) A teraz to Ci zazdroszczę, że mało mobilna jest! Zostawiasz ją w jednym miejscu, sprzątasz całą chałupę i zastajesz ją w tym samym miejscu :cool2::-D
anius - wow! piękne! Ja też chce taki!!
ardzesh to nie tak do końca, bo ona nie raczkuje, ale turla się, pełza i kręci jak fryga i co chwila muszę ją wyciągać spod kaloryfera, stolika, szafki :tak:
dziękujemy za miłe komentarze :-D Widzę, że większość dzieciaczków lubi się dokarmić bucikiem lub skarpetką (Wercia skarpetkami często przegryza zupkę :tak:)

A oto moje 2 skarby podczas wspólnej zabawy

Załączniki

• Obraz 163.jpg
    Obraz 163.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 67
  • Obraz 162.jpg
    Obraz 162.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 161.jpg
    Obraz 161.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama