reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Fotki i filmiki

Anius polarek rewelka! masz babo talent :-) powinnas to robic zawodowo, zwlaszcza, ze takie cuda hand made są coraz bardziej popularne - kazdy chce miec cos wyjątkowego

AgniesiaP super młoda próbuje. a z tym wcinaniem buta w aucie to u nas tak samo - z tym,że na razie są to skarpetki, bo butów dopiero szukam. jak juz mlody zdejmie osłonki na słonce z szyb (a zajmuje mu to 2-3 minuty) to sie zabiera za skarpetki. juz od dluzszego czasu jezdze z zapasowymi parami, bo cale mokre sa po sciagnieciu

jolek, a Ty okrutna jestes! tak meczyc faceta babskimi czapkami. faceci nie lubia w ogole sie ubierac - njchetniej łaziliby nago, a Ty jeszcze takie fukiśne czapy nakladasz...

przepraszam za wszelkie pominiecia, ale bardziej wstecz sie nie cofne...

reklama
dzięki dziewczyny, jesteście kochane:-) myślałam, że mnie wyśmiejecie a tu proszę, już zamówienie mam na kolejny;-)
Martussa ja ci zrobię polarek dla Hani a Ty mi takie pyszne ciasto kolorowe upieczesz;-)
może na zdjęciach tak nie widać tych krzywych ręcznych szwów;-) ale starałam się prosto;-);-)
pbg tak, bardzo dobrze się szyje z polaru bo jest mięciutki i się nie strzępi:tak: w takich chwilach żałuję, że Matik jest chłopcem, bo w internecie jest bardzo dużo wzorów sukieneczek:sorry:
labudka chyba bym się nie nadawała do robienia tego zawodowo:sorry: robiąc dla kogoś trzeba się wyrabiać z terminami, a przy małym dziecku to może być trudne:sorry:

szczesliwa ja korzystałam z tej strony Kids Collection - burdafashion.com
nie ma gotowych wykroi, tzn są ale płatne:eek: ja robiłam tak, że z tych "technicznych" rysunków odrysowywałam wykrój w programie graficznym, tam sobie wszystko wyliczałam na podstawie obecnej bluzy młodego, drukowałam i przenosiłam na materiał:rofl2:

szczesliwa ja korzystałam z tej strony Kids Collection - burdafashion.com
nie ma gotowych wykroi, tzn są ale płatne:eek: ja robiłam tak, że z tych "technicznych" rysunków odrysowywałam wykrój w programie graficznym, tam sobie wszystko wyliczałam na podstawie obecnej bluzy młodego, drukowałam i przenosiłam na materiał:rofl2:
dzieki :-)

reklama
agniesiaP - nie widziałam wczeniej tych filmików. Nie wiem jak to się stało :eek:
Wercia super! zaraz ruszy z kopyta :) A teraz to Ci zazdroszczę, że mało mobilna jest! Zostawiasz ją w jednym miejscu, sprzątasz całą chałupę i zastajesz ją w tym samym miejscu :cool2::-D
anius - wow! piękne! Ja też chce taki!!

Do góry