reklama

Fotki i filmiki

reklama
bo ja maszynką na 1,a mu bardzo szybko rosną za tydzień odrosną .Na zdjęciu tak wyszło ,ale tak w realu jest zupełnie inny facet. Moi mężczyźni tak się obcinają wszyscy:-D:-D:happy:

Niko z jednej strony miał długie ,a z drugiej nie miał nic musiałam wyrównać ( ale się tłumaczę)hi hi

Ostatnia edycja:
jolek:szok: i co teraz? Wercia nie ma sobowtóra :-(
A tak w ogóle to Niko ma super pozycję do karmienia :-D

No i ja Wam pokażę moją sprzątaczkę sprzed 2 tygodni.
[video=youtube;pYhT0hbAYFk]http://www.youtube.com/watch?v=pYhT0hbAYFk[/video]

No tak. Ja też jak zobaczyłam Juriego to pomyślałam, że mały pedancik rośnie :)
A teraz jeszcze Wercia :) haha! Jak przyjdzie laptop z moim mężem to wrzucę filmik z Milą :-D
jolek - toż to inny chłopak! I zazdroszczę takich włochalów! Ja ciągle słyszę, że mam ładnego chłopczyka :-(
Swoją drogą, to dziwne, że u nas przede wszystkim chłopcom rosną takie kudły :) prawie wszystkie laseczki mają króciutkie włoski :)

ardzesh bo Hanka nadrabia za wszystkie inne małe babeczki :)
no to widzę, że i Werka rośnie na pedantkę, tylko czy to im sie jeszcze nie odwidzi hehehe...
Niko nie wygląda na zadowolonego po obcięciu tych włosków, ale to może tylko takie pierwsze wrażenia ;)

:-D:-D:-D ekipa sprzątająca nam rośnie;-);-) a mój to tylko bałagan umie zrobić:-p:-p

jolek dawno nie pokazywałaś nam Nikodema i faktycznie długie już ma włoski:-) tzn miał, bo teraz to łysolek;-);-) Matika chyba też czeka takie obcięcie do zera, bo włosy ma kępkami. długa grzywka, z tyłu loczki, nad jednym uchem króciutkie a nad drugim za ucho muszę chować;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry