reklama

Fotki i filmiki

reklama
Wercia widzę też dobrze daje radę w porządkach.
Mila :-D:-D:-D Jurand też ten numer potrafi, tylko on tak łatwo nie pozbywa się pieluchy, albo chce ją wyciągnąć z powrotem, albo łowi coś innego:-p:-p:-p. A ten rzep <szok>

Agus , Agniesiu ladnych sobie pomocnikow wychowalyscie :tak: :-D , jak tak patrze to mysle ze musze wziasc sie za szkolenie Gabrysia bo jeszcze nie nabyl takich umiejetnosci - jak to zrobilyscie pokazywalyscie szmatka jak sie to robi i prowadzalyscie z pielucha do kosza ?

Wercia - boska sprzata z gracja a Jurand i jego gole nozki do schrupania odrazu !

A Mila no nie ! jaka ona rozumna napisze tylko szok szok szok , juz jak wybierala wrozbe na roczek widzialam ze naprawde sie zastanawia dedukuje a teraz jeszcze to :szok: no Ardzesh gratuluje ksiezniczki naprawde :tak:

cytat z mojego chłopa: "co te baby mają z tym sprzątaniem? dzieci wykorzystują, a same doopy na fotelu i filmy kręcic??!!":-D:-D:-D

jestem pod wrażeniem tych umiejętności- Hanka w tyle za wszystkimi jest chyba:-(

Jolku- co tak krótko??!! teraz czapkę musisz grubszą wydziergać :-)

Też muszę się chyba wziąć za szkolenie Natalii, już ją 3 razy od obejrzenia filmiku prowadziłam za rączkę z sobą do kuchni, by wyrzucić do kosza pieluszkę :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry