reklama

Fotki i filmiki

Mila to dopiero panna porządnicka. No i mama po co Ci te zabezpieczenia, one i tak już rozpykane ;-):-D
Werci sprzątać nie uczyłam, ona po prostu któregoś razu podczas sprzątania sama złapała za szczoteczkę do kurzu i zaczęła drzwi wycierać. Teraz to albo gąbkę złapie i ściany, sedes i wannę wyciera, albo każe sobie moczyć ściereczkę i wyciera stolik :tak:
A pieluchę też wyrzuca, ale chodzimy razem. No i nocnej nie da rady sama wrzucić - za ciężka ;-):-D

reklama
no to kilka fotek mojego Ludzika :)

moja Ala
oe1wj.jpg

i o co chodzi z tymi papierkami??
rrmm9z.jpg

Rodzice wypili winko a dla mnie została tylko butelka hihihi...
scb9rt.jpg

co ja to chciałam zrobić??
rte3jt.jpg

śpię i snie... oczywiście w łóżku rodziców...
5cmts5.jpg

to muszą być reklamy w TV Ali ulubiony progam...
vhpyra.jpg

dzięki dziewczyny, ale ja jej tego nie uczę :) ona sama tak...
Uczyłam ją jak głupia "papa""taka duża" itp a ona tego nie chciała robić za chol... ;-) a to zaczęła robić, bo patrzy na mnie - co ja robię i stara się mnie we wszystkim naśladować. Dziś ubierała szalik i kurtkę, ostatnio się czesała itp ;-):-) Ale prawie nic nie mówi i nic nie naśladuje (z dzwięków i mowy)

Maranka - Ala z kasą super :) ja bym się bała, że Mila potarga :))))

Ach, te Wasze pucusie kochane :-):-D Przeslodkie! Julianek to na razie dobry jest tylko w robieniu balaganu i zrzucaniu wszystkiego na podloge lub za siebie.:tak: A jego ulubione zajecie to wlaczanie i wylaczanie odtwarzacza DVD, walenie w klawiature komputera i ostatnio uczylismy go trzymac dlugopis i troche udaje mu sie rysowac (tj. mazac po kartce).:-D

Alunia slodziutka :happy:

reklama
Super zdjecia ;-)

No to moj jak na chlopaka jest bardzo pomocny :tak: Zamiasta razem ze mna, a takze sciera sciereczka to co nabrudzil i bardzo zainteresowany jest odkurzaniem, ale tego mu nie pozwalam jeszcze robic ;-)
Szkoda ze dzieci sa chetne do pomocy tylko jak sa male :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry