reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

fotki i filmiki:):)

_DSC0064.jpgBoni jest najstarszy z naszych zwierzaków i jest niezastąpionym łowcą mimo że wychowany na blokach.

reklama
edytka78- od razu widac, ze fafik ma warunki, zeby byc dobrym stróżem:-) a kociskaa prze, prze, przecudownee:-) wczoraj oglądaliśmy program uwaga o fatalnych warunkach w jednym ze schronisk, ja ryczałam, a mój M, uciekł do kuchni i tylko się dopytywał, czy już koniec tego programu, biedak nie mógł tego ogladac:-( a potem mnie namawiał, żebyśmy wzięli jakiegoś kudłaczka z tego schroniska, i pewnie gdybyśmy mieli więcej miejsca, to jakiś "brzydalek" przywędrowałby do nas:-)

iloonka- buldożki to pożeracze serc, ja bardzo chciałam miec takiego cudaczka, ale mój M. powiedział, że nie będzie z takim szczurkiem spacerował, po czym zdecydował się na zakup jeszcze większego "szczura":-) nazywanego też przez przypadkowych przychodniów: świnią, mutantem, trollem, paszczurme itd hehehehe:-):-) ale ja kocham takie dziwadła:-)

cobraOna- goliatek skradł moje serce, i ten pyszczulek z siwizną, słodkości:-)a Jewel i Benek bardzo dumne paniska:-)

reklama
A to moje dwa misiaki pomiędzy którymi jest pół roku róznicy :-):-D
Milka urodziła się w marcu, a Ninka we wrześniu :-D

Ostatnia edycja:
Do góry