reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

A to Chomis z wczoraj wlasnie zasnol i mam chwile na odstresowanie sie..... mam dosc urzedow nadal mam nie zalatwiony macierzynski bo szefowa nie wypelnila druczkow....udusci.... ale za to byla dzis u fryzjera obcieta na krotko a wczesniej wloski takie do polowy pleckow uchodowalam od maja:baffled: zastanawiam sie czy dobrze ze taka zmiana.. ale co tam trzeba zrzucac kilogramy z glowy tez....;-)

reklama
Dorotak i Ola i Wiktorek bardzo podobni do mamusi:-)
Lucyann Remi sweet...ej mamuska wklejaj swoja new fote z nowym image:-)

Czesc dziewczyny jestem w domu.Pisze tego posta palcami meza, bo mam obydwie dlonie zajete przez Jagodowa Dame.Moja Jagodzianka juz jedzie z dobrze napelnionego cyca i po kazdej uczcie nie zachowuje sie jak dama (łapczywa jest) i ma ostre czkanie.Czy jest na to sposob???

Od wczoraj jestesmy w domu i pierwsza noc spala babcia z nami,dzis mamy debiut jako Jagodowe ICH TROJE.Jagodzianka poki co, po w miare wczoraj przespanej nocy dzis ma taka nadaaktywnosc,ze szok.Dzis od 7 rano w sumie nie spala okolo 5 godzin (jest teraz 18ta) ciekawe jaka noc nas czeka?
Dzis w UMIG Jagodowa Dama dostala akt urodzenia i panie byly zachwycone wprost imieniem naszej Damy :-)

No to ja tez sie pochwale :-D

Załączniki

• Kubusitiger.JPG
    Kubusitiger.JPG
    147,6 KB · Wyświetleń: 67
Cynamonka ale dorodny chlopczyk i jak ladnie glowke podnosi... i ta zabujcza czupryna!!!!:-) ;-) Slicznosci...
Emondzia czekamy na dlasze newsy a noc pewnie bedzie ok skoro poszalala w ciagu dnia?! zyczymy wyspania:cool2: :-) :-D

no- emomadzia nasza sara do tej pory łapczywie je- czkawka sie nie przejmuj- kazdy maluch ma- przejdzie sama- albo daj jej dwa łyki cyca jeszcze- i wklej fotki jagódki- no- a nasza sarenka własnie dostała pesel;-)

Załączniki

• DSCN1315.JPG
    DSCN1315.JPG
    29,7 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN1297.JPG
    DSCN1297.JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 56
  • DSCN1295.JPG
    DSCN1295.JPG
    27,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN1301.JPG
    DSCN1301.JPG
    28,6 KB · Wyświetleń: 59
Faktycznie moje dzieci na tym zdj są podobne, a Ola to prawie cały Wikuś jak był mały. Ale do którego z rodziców są podobne nikt nie wie. Są podzielone zdania, jedni mówią że do taty inni że troche do mnie :eek:.

Lucyann - słodko śpi Twój Chomiś :happy:
Cynamonka, Meggi - wasze maleństwa to już niezłe siłacze, jak pięknie główkę trzymają. :-) :-)

reklama
Moj Kuba tez czesto czka nie ma się czym martwić. Lucyann jak Ci zazdroszczę jak widzę tak śpiące słodko maleństwo. Mój piesek preriowy od rana ( od 7,00 ) spal jakas godzine. jego aktywnosc mnie powala. A teraz lezy cicho sam, az dziwne.
Meggi Twoja Sara tez juz całkiem pokaźna, fajowa.

Do góry