reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Patija,Ewa- tak jak pisze Dorotak synie podobne do siostrzyczek- no i siostrzyczki juz tak maj ze sie opiekuja rodzenstwem:-) nieoceniona pomoc mamus!
Lucyann- a chomik tak słodko spi...ja tez chce by Sara tak spała- poki co to walka by zasneła- ech...potrafi wykonczyc mój kochany aniołek:tak:
Ale rosna w oczach te nasze dzieciaczki....Emomadzia wklejaj fotki- mam nadzieje ze sie uda- Dorotak Ci chyba w miare objasniła...wiec powodzenia i czekamy;-)

reklama
1 zdj z piątku- mam 2 tygodnie,
2 i 3- po wczorajszym spacerku
4- wczoraj przed kąpielą

Załączniki

• PC080107aaaaa.JPG
    PC080107aaaaa.JPG
    287,4 KB · Wyświetleń: 51
  • PC090133aaaaaaaa.JPG
    PC090133aaaaaaaa.JPG
    341,7 KB · Wyświetleń: 38
  • PC090149aaaaaaaaa.JPG
    PC090149aaaaaaaaa.JPG
    116,9 KB · Wyświetleń: 58
  • PC090160aaaaaaa.JPG
    PC090160aaaaaaa.JPG
    159,5 KB · Wyświetleń: 55
Dorotko ale powiedz szczerze zachwycona chyab jestes pomylka na usg? taka parka ale rozpiscisz corcie a Twoj maz jak ? zachwycony? a moze zakochany? czasem panowie wariuja?:laugh2:

Dorotak córcia na 102!
Lucyann masz wspaniałych facetów!
Emomadzia widze ze udało sie wkleic fotki- piekna niunia- nie ma jak mama i córeczka:-)

Kurcze ale te dzieci rosną:) Olunia śliczna (po mamusi:-)) Kurcze słodkie są takie zdjęcia maleństw z tatusiami, a jak jeszcze razem śpią to miodzio:-) A z Jagody mały sliczny pulpecik:-)

reklama
Dawno tu nie zagladalam. Malutka niby grzeczna ale potrafi zajac mamusie ;-)
Ale te maluszki szybko rosna! Oto pare fotek Haneczki z pierwszej wizyty dziadków. Na pierwszym zdjeciu modnisia w swej pierwszej w zyciu sukieneczce, na drugim na raczkach u babci a na trzecim na raczkach u wujka (przyszlego tatusia chrzestnego).

Do góry